Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Yeni yılda burçları neler bekliyor! Bu tarihe dikkat: Yay, Balık, Başak ve İkizler burcu sert açıdan çok fazla etkilenebilir

Merhaba, yeni yılın ilk gününe Ay’ın Başak burcundaki etkisi ile titiz bir başlangıç yapabiliriz. Hayatımızın her alanında yeni bir düzenleme yapmak isteyebilir ve yeni bir sisteme geçiş yapmak için harekete geçebiliriz.

Sağlıkla ilgili konularda gündemimiz olabilir, yeni bir tedaviye ya da sağlık programına başlama kararı alabiliriz. Yeni yılın ilk günü Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açı özel hayatımızla ilgili ya da hayatımızda otorite olan kişilerle ilgili bir sorun yaşayarak yeni yıla başlamamızı sağlayabilir.

Seneye önemli bir bitiş ya da kayıp yaşayarak, ilişkimiz ve dostlarımızla ilgili sınav yaşayarak biraz keyifsiz başlayabiliriz! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Balık, Başak ve İkizler olanlar bu sert açıdan çok fazla etkilenebilirler! Bu etkiler 2 Ocak Salı günü de devam edebilir. Salı günü itibariyle iletişim gezegeni Merkür Yay burcunda retrosunu bitirecek ve hızlanmaya başlayacak. Beklediğimiz ve geciken haberler önümüzdeki günlerde gelmeye başlayabilir ve iletişim dünyamız yeniden canlanabilir.

Yeni kararları hayata geçirmek için 3 Ocak Çarşamba gününü beklemek çok daha faydalı olabilir. Bu hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, bu günlerde daha sosyal olabilir ve ilişkilerimizi güçlendirebiliriz.

Güzellikle ilgili bakımlarımızı ve yeni imaj değişikliklerimizi bu günlerde yaptırabiliriz. Zevkli olacağımız için güzel şeyler de satın alabilir ve sevdiklerimize de jestler yapabiliriz. 4 Ocak Perşembe 18:00 itibariyle Mars artık Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak yani daha hırslı ve çalışkan olacağımız bir dönem başlıyor.

Aklımızdaki konuya yoğunlaşabilir ve çok çalışarak hedefimize önümüzdeki günlerde ulaşabiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ve Ay burcu Oğlak, Başak ve Boğa olanlar bu dönemde çok daha güçlü ve çekici olabilirler. Senenin ilk hafta sonunda Ay Akrep burcunda ilerleyecek, çok tutkulu ve hırslı olabilir, aklımızdaki konuya yoğunlaşabiliriz. Sezgilerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir. Bu hafta sonu aşırı kıskançlık, sahiplenme ve kin duygularına dikkat!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi