Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Sabah saatlerinde aksiliklere dikkat! 6 Kasım haftası

Ay’ın Aslan burcundaki etkisiyle ve yine sert açılarla gergin bir başlangıç yapabiliriz. Özellikle liderlerle ilgili ya da hayatımızda otorite olan insanlarla ilgili sıkıntılar ya da anlaşmazlıklar yaşayabiliriz.

6 Kasım Pazartesi; özellikle sabah saatlerinde tartışmalara, ego çatışmalarına ve trafiğe dikkat! 10:24 itibariyle Ay boşlukta olacağı için girişimler bu saatten sonra askıda kalabilir, sadece rutin işleri yapmak ve risk almamak en iyisi olacaktır. Akşam saatleri daha güzel geçebilir, Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açının etkisiyle aşk hayatımızla ilgili güzel bir gelişme yaşayabilir ya da beklediğimiz güzel bir habere kavuşabiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Başak, Oğlak ve Boğa olanlar mutlu olabilirler. Pazartesi gecesi Ay ve Satürn arasındaki sert açıya dikkat, hayatımızın bir alanında gerginlik ya da baskı yaratabilir!

7 Kasım Salı ve 8 Kasım Çarşamba; Ay Başak burcunda ilerleyeceği için her konuda çok detaycı ve titiz olacağız. Yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir ve sağlık kontrollerimizi yaptırabiliriz. Spora, diyete ya da detoksa başlamak için uygun bir gün olabilir. Salı akşamı Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu açı güzel bir haber getirebilir. Çarşamba günü de olumlu açılarla bir konuda harekete geçip hızlanabiliriz. 8 Kasım Çarşamba 12:31 itibariyle aşk gezegeni Venüs artık Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak, 4 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde aşk hayatımız ve ilişkilerimiz güzelleşebilir, daha sağlıklı ve keyifli bir ilişkiye başlayabiliriz. Güçlü iş anlaşmaları yapmak için de uygun bir zaman olabilir. Sanatsal ve güzellikle ilgili konularda da önemli gelişmeler yaşanabilir. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Terazi, İkizler ve Kova olanlar bu dönemde daha şanslı ve çekici olabilirler. Çarşamba gecesi Merkür ve Plüton arasındaki olumlu açı da ilişkileri ve iş anlaşmalarını çok olumlu etkiliyor, sağlam adımlar atabilir ve gelecek planları yapabiliriz.

9 Kasım Perşembe, 10 Kasım Cuma ve 11 Kasım Cumartesi; Ay Venüs’le birlikte Terazi burcunda ilerleyecek. Bu günlerde güzellikle ilgili bakımlarımızı yaptırabilir, imajımızı yenileyebilir ve zevkli alışverişler yapabiliriz. Yeni bir ilişkiye başlamak ve yeni imzalar atmak için de uygun günlerdeyiz. 10 Kasım Cuma iletişim gezegeni Merkür Yay burcunda ilerlemeye başlayacak, 1 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde yurt dışıyla ve yabancılarla ilgili konular gündemde olabilir, seyahat planları yapabilir ve ani bir kararla yola çıkabiliriz. Yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlarla tanışmak için de uygun günlerde olacağız. Yeni bir eğitime başlayabilir, araştırmalar yapabilir ve yeni bilgiler öğrenebiliriz. 10 Kasım Cuma akşamı Merkür ve Satürn arasındaki sert açı keyif kaçırabilir ve tatsız bir haber getirebilir! Otorite sorunlarına ve baskılara dikkat! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, İkizler ve Başak olanların keyfi kaçabilir. Seyahat ya da trafik sorunları yaşanabilir, randevularda karışıklıklar olabilir ayrıca bazı anlaşmalar bozulabilir! Cumartesi gecesi Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı da kavga, savaş ve doğal afetlerle ilgili gündemler yaratabilir! Ani gelişmelere karşı dikkatli olmak ve hiçbir konuda risk almamak en iyisi olacaktır. Bu açının etkisiyle hafta sonumuz çok gergin geçebilir, şoke edici gelişmeler yaşanabilir ve bazı korkularımız su yüzüne çıkabilir! 

12 Kasım Pazar; Ay Akrep burcunda ilerleyecek, her konuda derinlere dalabilir ve bazı araştırmalar yapıp gizli şeyleri çözebiliriz. Aşırı hırs, kin, kıskançlık ve sahiplenme duygularına karşı dikkatli olmak gerekebilir! Sezgilerimiz çok güçlü olacağı için içimize doğanlar gerçekleşebilir. Aşk hayatımızda daha tutkulu ve istekli olabilir, sevgimizi daha cesur bir şekilde gösterebiliriz. Ay ve Jüpiter arasında sert açı abartılı durumları işaret ediyor olabilir, duygusal patlamalara ve aşırı para harcama enerjisine dikkat!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi