Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Retro haftası başlıyor! 2 Ocak'a kadar sürecek! Yeni bir ilişkiye başlarken iki kere düşünün

Öğle saatlerinde kafamız karışık olabilir ve girişimler askıda kalabilir. Pazartesi 14:11 itibariyle Ay Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz de artacak, bol bol sohbet edebilir ve önemli görüşmeler yapabiliriz. Kalabalık ortamlara girmek, sosyal olmak, gezmek, seyahat planı yapmak ve yeni insanlarla tanışıp yeni yerler keşfetmek için uygun günlerde olacağız.

AŞK HAYATINIZDA YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPABİLİRSİNİZ

12 Aralık Salı gecesi gerçekleşecek Yay Yeni Ayının etkilerini yoğun bir şekilde hissedebilir, hayatımızın bazı alanlarında bitişler ve kapanışlar yaşayabilir, yeni başlangıçlar için hazırlıklar yapabiliriz. 11 Aralık Pazartesi akşamı Venüs ve Merkür arasında gerçekleşecek olumlu açı güzel bir haber getirebilir ve aşk hayatımızla ilgili yeni başlangıçlar sağlayabilir. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Akrep, Başak ve Balık olanlar çok şanslı olabilirler. Önemli bir anlaşmaya ya da ilişkiye imza atabilirler. Bu etkiler Salı günü de devam edebilir. Salı gecesi gerçekleşecek Yay Yeniayı ile birlikte gündemimizdeki konular seyahat, eğitim, spor, din, yabancılar ve yeni keşifler olabilir. Yay yeni ayı en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, İkizler, Başak ve Balık olanların hayatlarını etkileyebilir, hayatlarında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilirler.

RETRO 2 OCAK'A KADAR DEVAM EDECEK

13 Aralık Çarşamba 10:10 itibarıyla Merkür retrosu Oğlak burcunda başlayacak ve retro 2 Ocak 2024’e kadar devam edecek! Bu dönemde iletişimle ve teknolojiyle ilgili sorunlar yaşanabilir! Yeni bir imza atarken, yeni bir eşya alırken, seyahat planları yaparken ve yolculuğa çıkarken karışıklıklara dikkat! Merkür retrosu en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi olanları sert etkileyebilir ve eski sorunlar ya da insanlar karşılarına yeniden çıkabilir! Bu dönemde yarım kalan konular yeniden karşımıza çıkabilir ve eski sevgili ya da eski arkadaş gibi insanlarla hesaplaşmalar yaşanabilir!

BU DÖNEMDE YENİ İLİŞKİYE BAŞLARKEN DİKKAT

Bu dönemde yarım kalan ilişkiler eğer arada gerçekten sevgi varsa yeniden başlayabilir ve ikinci bir şans verilebilir ama yeni insanlarla başlayacak olan yeni ilişkilerde temkinli olmak ve hemen güvenmemek faydalı olabilir. Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş ve kariyer odaklı olabilir, eskiden iş yaptığımız insanlarla yeniden görüşmeler yapabiliriz. Ailemizi ve geleceğimizi daha fazla düşünebilir, özellikle maddi konularda kendimizi sağlama almak isteyebiliriz. Bu hafta sonu Ay Kova burcunda ilerleyeceği için kafamıza göre takılmak ve özgür olmak isteyebiliriz. Sosyal olabilir ve arkadaşlarımızla keyifli zamanlar geçirebiliriz. Aşk hayatımızla ilgili sürpriz konular ve insanlar gündeme gelebilir. Merkür retrosu devam ettiği için eski sevgili gündem olabilir ve ondan beklemedik bir haber gelebilir.

HAYAL KIRIKLIĞI KAYIP YAŞANABİLİR

17 Aralık Pazar erken saatlerde gerçekleşecek Güneş ve Neptün arasındaki sert açı hayatımızın bir alanında hayal kırıklığı ya da kayıp yaşatabilir! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Balık, Başak ve İkizler olanlar hafta sonu bir konuda üzüntü yaşayabilirler! Aynı zamanda aşırı yağış, sel, fırtına gibi doğal afetlere ve deniz yolculuklarına da dikkat!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi