Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Yeni haftada burçları neler bekliyor? Kovalar ve Koçlar dikkat! Havalar gibi fırtınalı bir hafta olacak

Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisiyle asi ve özgür bir başlangıç yapabilir, kafamıza göre hareket etmek isteyebiliriz. Açılar çok sert olacağı için kavga ve anlaşmazlık enerjisi çok yüksek olabilir dikkat! Pazartesi gecesi Ay Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve Satürn ile kavuşacak, içsel sıkıntı ve baskı hissedebiliriz. Haftaya sıkıntılı ve gergin bir başlangıç yapacağımız için önemli işlerimizi ve kararlarımızı Salı gününe bırakmak daha doğru olabilir. Salı ve Çarşamba günleri Ay Balık burcunda ilerleyeceği için duygusal, romantik ve yardımsever bir ruh hali içinde olabilir, sevdiklerimize jestler yapabiliriz. Aşk hayatımızda da daha olumlu gelişmeler olabilir, tatsızlıklar ve kırgınlıklar düzelmeye başlayabilir.

22 Kasım Çarşamba itibariyle Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca gündemimizdeki ana konular seyahat, eğitim, yurt dışı, yabancılar, spor ve din konuları olacak. Bu dönemde yeni seyahat planları yapabilir ve yeni yerler keşfedip yeni şeyler öğrenebiliriz.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebilir ve aklımızdaki konuyla ilgili daha cesur olabiliriz. Çocuksu bir ruh hali içinde olabilir ve ilgimizi sevdiklerimize yoğun bir şekilde gösterebiliriz. Küçük şeylerden kavga çıkabilir, aniden kızıp yine aynı şekilde hızla barışabiliriz. 23 Kasım Perşembe Güneş ve Satürn arasındaki sert açı bir konuda üzerimizde baskı yaratabilir ve otorite olan kişilerle sorun yaşatabilir; anne, baba, eş, ortak, müdür, patron gibi hayatımızda otorite olan kişilerle gerginlikler kopuşlar yaratabilir dikkat! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Balık, İkizler ve Başak olanlar için gergin bir kaç gün olabilir!

Bu hafta sonu Ay Boğa burcunda ilerleyecek, keyif yapmak ve sevdiklerimizle zaman geçirmek için güzel günler olabilir. Aşırı yeme içmeye, lüks harcamalara ve aşırı tembelliğe dikkat! Mars da artık Yay burcunda ilerlediği için yeni yerleri keşfetme planları yapabilir ve yeni insanlarla tanışıp yeni bilgiler öğrenebiliriz. Yeni bir eğitime ya da spora başlamak için de uygun zamanda olacağız. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Koş ve Aslan olanlar bu dönemde daha hareket halinde, cesur ve çekici olabilirler.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi