Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

8 Aralık Cuma gününe dikkat! Yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar çok şanslı

Merhaba, haftaya Ay’ın Başak burcundaki etkisiyle titiz ve detaycı bir başlangıç yapabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. Çok çalışkan olabilir ve önemli iş toplantıları yapabiliriz.

Maddi konular gündemde olabilir, parasal işlerimizle ilgili yeni düzenlemeler yapabiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırabilir, spora, diyete ya da detoks yapmaya başlayabiliriz.

Bu etkiler Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri de devam edecek. 4 Aralık Pazartesi 21:51 itibariyle aşk gezegeni Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, 29 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde aşk hayatımızda daha tutkulu ve derin olabilir, sevgimizi daha yoğun bir şekilde yaşayabiliriz.

Bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Balık ve Yengeç olanlar çok daha şanslı ve çekici olabilirler. Salı gecesi gerçekleşecek Venüs ve Satürn arasındaki olumlu aç hayatımıza güzel ve sağlam bir ilişki getirebilir. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Balık, Akrep ve Yengeç olanlar çok şanslı olabilir ve önemli başlangıçlar yapabilirler.

6 Aralık Salı 16:23 itibariyle Neptün’ün retrosu bitiyor, bu süreçte hayallerimize yeniden yoğunlaşabiliriz. 7 ve 8 Aralık’ta Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ilişkilerin çok gündemde olacağı bu günlerde önemli görüşmeler ve anlaşmalar yapılabilir.

Güzellik bakımlarımızı yaptırabilir ve yeni yıl için zevkli alışverişler yapabiliriz. Sanatsal konularda da önemli gelişmeler yaşayabilir ve ortaya güzel eserler çıkabilir.

8 Aralık Cuma Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açının etkisiyle güzel bir anlaşma yapabilir ve iyi bir kazanç elde edebiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Boğa ve Başak olanlar çok şanslı olabilir ve güzel bir anlaşma ile yeni bir döneme başlayabilirler. Bu hafta sonu Ay Akrep burcunda olacak, her konuda çok kararlı ve hırslı olabilir, aklımızdaki hedefe yoğunlaşabiliriz

Aşırı kıskançlık, sahiplenme ve baskı konularına dikkat! Özellikle 10 Aralık Pazar gerçekleşecek Venüs ve Jüpiter arasındaki sert açı bu hafta sonu ilişkileri sınavdan geçirebilir ya da aşırı para harcatabilir!

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova olanlar önemli bir gündem yaşayabilirler! Parasal harcamalara ya da kayıplara dikkat!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi