Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

O burçlar yılın son haftasına dikkat! Hayal kırıklıklarıyla beraber tatsız haberler alabilirsiniz

Merhaba, haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisiyle kafamız karışık ve kararsız bir ruh halinde başlayabiliriz. Çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz, Merkür retrosu devam ettiği için atılan imzalara ve yeni anlaşmalara dikkat etmek faydalı olacaktır. Dedikodu ve yalanlara açık bir gün olabilir, gündemde çok konu olabilir ve bir çoğu gerçeği yansıtmayabilir!

Bu etkiler ve kafa karışıklıkları Salı günü de devam edecek, haftayı belirsiz ve gergin geçirebiliriz. Pazartesi akşamı Venüs ve Neptün arasındaki olumlu açı özellikle aşk hayatımızla ilgili güzel bir haber getirebilir ve bizi bir idealimize ulaştırabilir.

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Balık ve Yengeç olanlar aşk hayatlarında şanslı olabilirler. Salı 18:16 itibariyle Ay Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak ve 2 gün boyunca gündemimizdeki ana konular aile, ev, evlilik ve vatanla ilgili konular olacak. Evimizle ve ailemizle ilgilenebilir, geleceğe dair güvende olmak için bazı hazırlıklar yapabiliriz.

Salı gecesi gerçekleşecek Yengeç Dolunayı bu hafta parasal ve ailesel önemli gelişmeler yaşamamızı sağlayabilir. Önemli parasal kayıplara ve aile krizlerine dikkat!

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi olanlar yeni yılın son haftası bazı kayıplar yaşayabilirler dikkat! Dolunaydan hemen sonra gerçekleşecek Merkür ve Neptün arasındaki sert açı da bir konuda hayal kırıklığı yaşatabilir ve bazı anlaşmalar bozulabilir! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Balık, İkizler ve Başak olanların bir anlaşması bitebilir ya da bekledikleri anlaşma istedikleri gibi sonuçlanmayabilir!

Çarşamba gecesi gerçekleşecek Merkür ve Mars arasındaki Yay burcundaki kavuşum da patlamalara, kazalara ve savaşlara karşı bizi uyarıyor olabilir! Bu hafta hiç bir konuda risk almamanızı, bildiğiniz insanlarla iş ve özel hayatınıza devam etmenizi ve büyük kararlar almamanızı tavsiye ediyorum, yılın son haftası ve yeni yıl gecesi gergin geçebilir!

Perşembe gecesi gerçekleşecek Mars ve Neptün arasındaki sert açı da yine hayal kırıklıklarını, kazaları, doğal afetleri ve savaşı tetikleyebilir, özellikle Yay, İkizler, Başak ve Balık olanlar tatsız bir haber alabilirler!

29 Aralık Cuma ve hafta sonu Ay Aslan burcunda ilerleyecek, çok fazla harcama yapabilir ve sevdiklerimize jestler yapabiliriz.

Cumartesi akşamı ani haberler gelebilir ve gerginlik olabilir. Aşırı bencilliğe ve kibire dikkat, yeni yılın son günlerinde yanlış anlamalar yüzünden küslükler ve tripler olabilir, dikkat! 31 Aralık Pazar yılın son gününde Boğa burcundaki Jüpiter’in retrosu bitiyor, yeni seneye özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Boğa, Başak ve Oğlak olanlar şanslı ve parasal kazançlarla girebilirler. Kaçırdıkları eski fırsatlar Ocak ayı içinde yeniden gelmeye başlayabilir.

31 Aralık Pazar 14:53 itibariyle Ay Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve yeni yıla Ay’ın Başak burcundaki etkisiyle titiz ve detaylı bir başlangıç yapabiliriz. Yeni kararlar alabilir, her şeyi ve herkesi gözden geçirebilir, daha steril ve sağlıklı bir hayat için yeni programlara başlama kararı alabiliriz. Merkür retrosu 2 Ocak’ta biteceği için yeni kararları 3 Ocak itibariyle hayata koymak çok daha etkili ve doğru olabilir. 31 Aralık akşamı gergin geçebilir, gece 22:00’den sonra gerginlikler azalabilir.

1 Ocak Pazartesi yeni yılın ilk gününde Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açı yeni yıla girerken aşksal ya da parasal bazı kayıplar ve hayal kırıklıkları yaşatabilir! Yeni yıla girerken bazı insanları hayatımızdan çıkarabilir ve bazı planları iptal edip yeni bir hayat için yeni bir sisteme geçme kararı alabiliriz, yeni yılınız kutlu olsun ve her konuda şansımız bol olsun inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi