Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Burcu Oğlak, Balık, Boğa ve Akrep olanlar dikkat! O tarihte hayatınızda bitiş ya da başlangıç yaşayabilirsiniz

Merhaba, haftaya Ay’ın Yay burcundaki etkisiyle hareket halinde başlayabilir ve iletişim halinde olabiliriz.

Pazartesi sabahı erken saatlerde gerginliklere ve kazalara dikkat! Spor yapmak ve uzun yürüyüşler için uygun bir gün olabilir. Pazartesi ve salı günleri seyahat planları yapabilir, uzun yolculuklara çıkılabilir ve yeni insanlarla tanışıp yeni yerler keşfedebiliriz. Gündemde spor, eğitim ve dinle ilgili konular olabilir.

Salı gerçekleşecek Merkür ve Neptün arasındaki sert açının etkisini haftanın ilk günü yoğun şekilde hissedebilir, haftaya iletişim sorunları ve hayal kırıklıklarıyla başlayabiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Balık, İkizler ve Başak olanlar çok gergin olabilir ve bazı kayıplar yaşayıp çok stresli olabilirler!

Salı akşamı iletişimle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, yeni anlaşmalara imza atabilir ve sosyal olup yeni bağlantılar kurabiliriz. Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, çok çalışkan olabilir ve kendimizi iş hayatına verebiliriz.

Ana konularımız kariyer, para ve aile olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Çarşamba günü Mars ve Satürn arasındaki olumlu açının etkisiyle güzel bir haber alabilir ve güzel bir başlangıç yaşayabiliriz.

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Balık, Boğa ve Akrep olanlar çok şanslı olabilirler. 11 Ocak Perşembe gerçekleşecek Oğlak Yeni Ayının etkisiyle bu hafta hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz.

Yeni Ay en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi olanları sert etkileyebilir!

Gündemde ekonomiyle ilgili konular olabilir, parasal konulara ve yatırımlara dikkat etmek faydalı olacaktır. Bu hafta cuma ve cumartesi Ay Kova burcunda olacak, sosyal olabilir ve dostlarla keyifli zamanlar geçirebiliriz. Aşk hayatımızda da sürpriz ve ani gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir ilişki için kendimizi hazır hissedebiliriz.

12 Ocak Cuma Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı özellikle maddi konularda Oğlak, Boğa, Başak ve Akrep’lere şans getirebilir. Sağlam ilişki ve anlaşmalar için de uygun bir gün olabilir.

14 Ocak Pazar Ay Balık burcunda ilerleyecek, romantik ve sakin bir gün olabilir, sevdiğimiz kişiyle güzel zaman geçirebiliriz. Merkür yeniden Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacağı için 5 Şubat’a kadar sürecek olan bu dönemde düşüncelerimizde daha ciddi olabilir, sağlam ve kararlı başlangıçlar yapabiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi