Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

İkizler dolunayına dikkat! Haftaya sert bir başlangıç yapabiliriz!

Merhaba, haftaya Ay’ın İkizler burcundaki Dolunay etkisi ile sert bir başlangıç yapabiliriz. Gündemde anlaşmalar, dedikodular, yalanlar ve kandırılma durumları olabilir. İletişim sorunları yaşanacağı için bazı anlaşmalar ya da ilişkiler bitebilir.

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu İkizler, Yay, Başak ya da Balık olanlar Dolunay’dan sert etkilenebilir, önemli bir gündem yaşayabilirler. 12:16’da gerçekleşecek.

Dolunaydan sonra 16:16’da gerçekleşecek Merkür ve Neptün arasındaki sert açı hayal kırıklığı ve kayıplar yaşatabilir. Haftaya kayıp ya da üzüntüyle başlayabilir, bir konuda kapanış yaşayabiliriz.

Salı günü de İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay etkilerini hayatımızda hissetmeye devam edeceğiz. 28 Kasım Salı kavuşacak olan Venüs ve Güney Ay Düğümü kavuşumu hayatımıza eski bir sevgili ya da eski bir dostu getirebilir, kadersel buluşmalar yaşanabilir.

29 Kasım Çarşamba ve 30 Kasım Perşembe Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, çok duygusal ve hassas olabiliriz. Ailemizle ve evimizle ilgili gündemimiz olabilir.

Evle ilgili konuları düzenleyebilir ve evle ilgili geleceğe dönük yatırımlar yapabiliriz. Çarşamba ve Perşembe günleri geleceğe dönük girişimlerde bulunabilir, bir yuva kurma enerjisine girebiliriz.

1 Aralık Cuma günü de bu gelecek planları devam edebilir. 1 Aralık Cuma Ay’ın Venüs ve Plüton’la yapacağı sert açılar yeni aya sert başlamamızı sağlayabilir! 1 Aralık Cuma akşam 19:01 itibariyle Ay Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak ve kendimizle daha fazla ilgilenmeye başlayacağız.

Kendi değerimizi anlayabilir, kendimize ve sevdiklerimize jestler yapabilir, sevgilimizle birlikte keyif ve tembellik yapabiliriz. Sosyal olmak için de harika bir akşam olabilir.

Bu etkiler hafta sonu da devam edebilir. 1 Aralık Cuma 17:32 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Oğlak burcunda ilerleyecek, 23 Aralık’a kadar Oğlak burcunda ilerleyecek olan Merkür bizi daha çok iş ve para odaklı yapabilir. Bu dönemde geleceğimizi daha fazla düşünebilir ve mantıklı kararlar alabiliriz.

2 Aralık Cumartesi Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı güzel bir haber getirebilir ya da güzel bir anlaşmaya imza atabiliriz.

3 Aralık Pazar haftanın en sert günü olabilir, aşk gezegeni Venüs’ün Plüton ile yapacağı sert açı bazı ilişkileri tamamen bitirebilir ve bittiği düşünülen ama yarım kalan ilişkilere de yeniden hayat verebilir.

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Terazi, Oğlak, Koç ve Terazi olanlar bu sert açıdan daha fazla etkilenip önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilirler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi