Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Ay balık burcunda... Duygusal başlangıçlara hazır olun

Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisiyle duygusal bir başlangıç yapabilir ve sevdiklerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebiliriz. Küs olduğumuz kişilerle barışmak, ihtiyacı olanlara yardım etmek, sevdiklerimize jestler yapmak, sevgilimizle romantik anlar yaşamak, sağlığımızla ilgili alternatif şifa yöntemlerini denemek, ibadet ya da meditasyon yapmak için önümüzdeki 2 gün çok uygun olabilir.

Pazartesi 17:06’da gerçekleşecek Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açının etkisiyle haftaya güzel bir haber alarak başlayabilir ve kaçırdığımız eski bir fırsatı yeniden yakalayabiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Başak ve Boğa olanlar çok şanslı olabilirler. 20 Aralık Çarşamba ve 21 Aralık Perşembe Ay Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz yüksek olacak. Yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebilir ve çok hevesli olabiliriz ama yeni insanlarla yapacağımız başlangıçlara Merkür retro olduğu için çok dikkat etmemiz gerekebilir.

Eskiden tanıdığımız insanlar bu dönemde daha güvenli olabilir, yarım kalan ilişkiler arada gerçek bir sevgi ve özlem varsa yeniden başlayabilir. 21 Aralık Perşembe 09:54’de gerçekleşecek Venüs ve Uranüs arasındaki sert açı hayatımızın bir alanında yıkıcı ya da bitirici etkiler yaratabilir! Özellikle bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri ilişkilerle ilgili ani ve sürpriz başlangıçlar ya da bitişler yaşanabilir! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Boğa, Aslan ve Kova olanların aşk hayatlarıyla ilgili önemli bir gündemleri olabilir.

Bu hafta Perşembe günü 15:32’de gerçekleşecek Merkür ve Satürn arasındaki olumlu açının etkisiyle iş hayatımızla ilgili güzel bir gelişme yaşayabilir, eskiden beri istediğimiz bir şeyin gerçekleşmesiyle mutlu olabiliriz. 22 Aralık Cuma itibariyle Güneş Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak, 20 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde gündemimizdeki ana konular ailemiz, maddi kaynaklarımız, kariyerimiz ve gelecek planlarımız olabilir. Her konuda artık daha ciddi düşünebilir ve sağlam adımlar atmak isteyebiliriz. Cuma akşamı kavuşacak olan Güneş ve Merkür’ün etkisiyle önemli bir haber alabilir, bir konuda önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Başak ve Boğa olanlar önemli bir gelişme yaşayabilirler.

Cuma ve hafta sonu Ay Boğa burcunda olacak, lüks ihtiyaçlarımız için harcamalar yapabilir ve çok zevkli olabiliriz. Ayrıca çok fazla yemek yiyebilir ve kilo alabiliriz! Keyfimize, konforumuza ve lüksümüze çok düşkün olacağımız bu hafta sonu sevdiklerimizle keyifli ve huzurlu zamanlar planlayabiliriz. 23 Aralık Cumartesi 09:17 itibariyle Merkür retrosu artık Yay burcunda devam edecek, 2 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle seyahatlerle, yabancılarla, mahkeme, eğitim, spor ve dinle ilgili konularda eski sorunlar ya da aksamalar karşımıza çıkabilir! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, İkizler, Başak ve Balık olanlar bu dönemde Merkür retrosundan daha fazla etkilenip eski sorunlarla ya da insanlarla yeniden uğraşmak zorunda kalabilirler!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi