Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Akrep burcunda yeni ay etkisi ortamı gerecek!

Merhaba, haftaya Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile gergin bir başlangıç yapabilir ve bir konuda önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz. Hayatımızın bir alanında istesek de istemesek de artık bir dönüşüm içine girebiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Boğa, Kova ya da Aslan olanlar bu Yeni Ay’dan daha fazla etkilenebilir ve bir dönüm noktası yaşayabilirler.

Pazartesi günü 12:27’de gerçekleşecek Yeni Ay sonrası Ay’ın hem Uranüs hem de Mars ile yapacağı sert açılar ani olaylar yaşatabilir, özellikle kavga ve kaza enerjilerine dikkat! Hiç bir konuda risk almamanız ve önemli kararlar vermemeniz daha faydalı olacaktır. Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek ve kendimizi daha rahat hissedeceğiz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni yerler keşfedebilir ve yeni bilgiler öğrenebiliriz. Özellikle 15 Kasım Çarşamba gerçekleşecek Merkür ve Venüs arasındaki olumlu açı üzerimizdeki kara bulutları biraz olsun dağıtabilir ve hayatımıza güzel bir haber getirebilir. Özellikle aşk hayatımızla ya da sosyal hayatımızla ilgili güzel bir gelişme yaşayabiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Terazi, Aslan ve Kova olanlar çok daha şanslı olabilirler ve olumlu anlaşmalara imza atabilirler.

OĞLAK İŞ PARA ODAKLI 

Bu günlerde sanatsal konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilir, ayrıca güzellik ve estetikle ilgili bakımlarımızı yaptırabiliriz. 16 Kasım Perşembe ve 17 Kasım Cuma Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş ve para odaklı olacağız. İş görüşmeleri için ve hırs gerektirecek her iş için uygun günlerde olacağız. Aile ve geleceğimizle ilgili de sağlam kararlar alabilir, maddi konulara yönelip başarılı yatırımlar yapabiliriz. 17 Kasım Cuma gerçekleşecek önce Mars ve Neptün arasındaki sonra Güneş ve Neptün arasındaki olumlu açılar çok istediğimiz bir idealimizi gerçekleştirebilir. Ayrıca hayallerimizle ilgili de güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Aşk hayatımızla ilgili de sürpriz ve cesur kararlar alabiliriz.

AKREP, BALIK VE YENGEÇ ÇOK ŞANSLI

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Balık ve Yengeç olanlar bu günlerde çok şanslı ve dikkat çekici olabilirler. Bu hafta sonu Ay Kova burcunda ilerleyecek, aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz. Çok sosyal olabilir ve dostlarla özellikle açık havada vakit geçirebiliriz. Ruh halimiz çılgın ve asi olabilir, aklımıza estiği gibi davranabiliriz. 18 Kasım Cumartesi gökyüzünde kavuşacak olan Güneş ve Mars gaza getirici etkiler yapabilir, ani kararlara ve olaylara dikkat! Sinirler de çok çabuk gerilebilir ve kavga enerjisi baskın olabilir! Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Boğa, Aslan ve Kova olanlar sert bir hafta sonu geçirebilir!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi