Doğan Çağlar

Doğan Çağlar

Tayyip Erdoğan evliya değil, Devlet Bahçeli ermiş değil

Değerli dostlar, değerli okuyucular, Master haberde ikinci yazıyı yazmak için özellikle 2024'ün ilk gününü bekledim.

Yazıma temennilerle başlamak istiyorum.

Allah şanlı ,kahraman askerlerimizi muzaffer etsin, Allah onları korusun.

Şehitlerimize Allah‘tan rahmet diliyorum.

Şehitlerimizin bir saçının teli ,PKK terör örgütünü savunan ,moral veren, propagandasını yapan her türlü siyasi parti mensubu, her türlü yazılı görsel propaganda yapan basın yayın organı mensubu, yardım yataklık eden dernek mensubu, yardım yataklık yapan iş birlikçi sözde iş adamından daha değerlidir, bir askerimizin saçının teline mukabil etkisiz hale getirilmelidirler!

Yakın zamanda yüce Allah‘a kavuşan, kahraman şehitlerimizin anısına, şerefsiz PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantısı, moral motivasyon görevlisi DEM Parti ve türevlerini lanetlemek adına Yenikapı ya da Atatürk Havalimanı ya da Galata Köprüsü'nde miting yapılmalıdır!

Değerli dostlar,

Bildiğiniz üzere PKK terör örgütü 80'lerden itibaren doğu güneydoğu köylerine saldırı düzenleyip kendisine destek vermeyen köyleri yakmış, halkı öldürmüş, bölgede korku yaratmıştır!

Bunu yapan eşkıya örgüt ve onun sözcüsü siyasi eşkıya parti mensupları şerefli Türk askerinin köyleri yaktığını orda halka eziyet ettiğini iddia edip halkı devlete karşı kin ve nefrete teşvik etmiştir!

Günümüze kadar bu propagandaları devam etmektedir!

On binlerce faili meçhul cinayet yalanları ve on binlerce insanın öldürüldüğü yalanı ile taraftar toplamaya, mağduriyet yaratmaya çalışmışlar, Meşrutiyet kazanmaya çalışmışlardır!

PKK'nın ülkemizde eşkıyalık yapmaya başkadığı günden bugüne kadar, şerefli Türk ordusu, kahraman Türk askeri bölgede hiç bir köyü yakmamış, hiç bir masuma zarar vermemiştir!

Aksine bazı köylerden karakollara açılan ateşe, roketlere, bombardımana karşılık vermiş, meşru müdafaa yapmıştır!

Türk askerine silah doğrultmayan, ateş etmeyen hiç kimsenin şanlı kahraman Türk askerinden ve Türkiye Cumhuriyeti devletinden korkmasına gerek yoktur!

Ülkede Kürt sorunu diye bir sorun da yoktur!

Ülkede eşkıya terör örgütü PKK sorunu ve onun sözcüsü, moral ve motivasyon görevlisi, dünkü isimleri ile Hadep, Hedep, HDP ,bugünkü isim ile DEM Parti sorunu vardır!

PKK terör örgütü bölgede türemeden önce doğu ve güneydoğuda hayvancılık başta olmak üzere, tarım sektörü zirvede iken, bu şerefsiz örgüt türedikten sonra bu sektörler yerle bir olmuş, bölgede güven ve huzur kalmamıştır!

Bölgede yaşanan tüm ölümlerin ve zararın sorumlusu eşkıya PKK terör örgütü ve onların moral kaynağı , siyasi sözcüsü partileridir!

Dağlardaki PKK örgütü temizlenmedikçe, dağlar ve sınırın öteki tarafı temizlenmedikçe ülkede hiç bir açılım, çözüm süreci olmamalıdır!

Dağlardaki teröristler etkisizleştirilemedikçe, sağ ele geçirenler Türkiye Cumhuriyeti Devleti mahkemelerinde hesap vermedikçe masada hiç bir şey konuşulmamalıdır!

Devlet son 20 sene içinde doğu ve güneydoğuya ekonomik her türlü yatırımı fazlasıyla yapmış ve yapmaya devam etmektedirler!

Türkiye’de yaşayan tüm halklar dillerini rahatça konuşup, kültürlerini özgürce yaşatmaktadırlar!

Ülkede Kürt sorunu diye bir sorun yoktur!

Kürtler bu ülkede her makama gelebilmekte ve eşit yurttaş haklarına da sahiptirler!

İş adamları ülkenin doğusu, batısında, metropollerde son derece rahat yaşayıp, yatırımlarını yapmaktadırlar!

PKK'nın siyasi moral verme ve propaganda yapma görevlisi eşkıya DEM Parti mensupları, kongrelerinde Türk bayrağı bulundurmamakta, milli marşımızı okumamaktadırlar!

Bu terörün siyasi uzantısı, adı sözüm ona parti olan terör yuvası DEM Parti'nin ve türevlerinin bazı gafil , dahili bedhah CHP'li yetkililerce, onların yazarları ve ışığı PKK'yı aydınlatan aydınlarının, onları desteklemesi, koruması hiç bir anlam ifade etmemektedir ve onları Türkiye Cumhuriyeti Devletinden koruyamayacaktır!

2024 yılı şehitlerimizin ve onların emaneti şehit ailelerinin yılı olacaktır!

PKK siyasi uzantısı partilere destek veren, Selahattin Demirtaş’a selam gönderen, PKK'lı teröristlere gerilla diyen, PKK'ya Pekeke diyen, sözde demokrasi, özgürlük, açılım gibi kavramların ardına sığınıp eşkıya terör örgütüne moral veren hiç bir yapıya göz açtırmayacağız, partilerine oy vermeyeceğiz, liderlerine taviz vermeyeceğiz, Tv'lerde konuşanlarına, köşelerinde yazanlarına hak ettikleri cevabı anladıkları dilden vereceğiz!

Şehit olan her bir askerimizin bir saçının telinin hatırı için yazdığım her şeyi, tek te kalsam yapacağım!

Bu yazımı da tarihe not olarak düşürüyorum.

Şimdi gelelim, konu başlığına,

Tayyip Erdoğan bir evliya değil, Devlet Bahçeli‘de ermiş değil dedim.

Değerli arkadaşlar bizler liderleri değerlendirirken onları devlet adamlığı ile değerlendiririz!

Kişisel zaafları ile, yaşam biçimleri ile değil.

Biz devlet adamı seçiyoruz, evliya ya da ermiş aramıyoruz.

Bizler gibi beşer olan bu liderlerden beklentimiz hatasız, günahsız olmaları değil, iyi bir devlet adamı olmaları ve devleti layıkıyla yönetmeleridir.

Mevcut liderler içinde Sn. Tayyip Erdoğan ve Sn. Devlet Bahçeli, halkın çoğunluğunun nazarımızda en liyakatli olanlarıdır. O sebeple Cumhur ittifakı seçimleri kazanmış ve ülke yönetimi teslim edilmiştir.

Terör ile mücadelemiz tüm kararlılığı ile devam ederken, İsrail Filistin de soy kırım yaparken, ülkemizde ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliğimizdir.

Youtube kanalları üzerinden, devlet yetkilerinin hayatları üzerinden, kişisel özellikleri üzerinden karalama, ifşa propagandaları trajikomik bedevi Arap filmlerinden farksızdır!

Biz devlet adamlıklarına bakar ona göre değerlendiririz!

20 küsür senedir iktidarda olan bir liderin mevcut olanlar içinde en liyakatli bulunduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz.

Son yıllarda var olan Cumhur İttifakından dolayı aynı değerlendirmeyi MHP lideri Sn. Devlet Bahçeli içinde yapma gereği duyuyorum.

Bir paragrafta son günlerde spor müsabakalarında yaşanan olaylara açayım.

Söze şöyle başlayayım.

Arkadaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin kırmızı çizgisidir!

Devletimizin kurucusu dahi bir lider ve kahramandır!


Ona karşı hassasiyeti ,PKK'nın siyasi uzantısı eşkıya partinin mensupları, mecliste Mustafa Kemal’in askerleri değil itlerisiniz dediği zamanda göstermelerini beklerdim!

Tv 100 de katıldığım programlarda defalarca bu konuyu gündeme ilk defa ben getirmiştim, CHP'li konuklara!

HDP'ye seçimlerde destek veriyorlardı!

Bilmem yüzde kaç oy alıyorlarmış, yok sayamazmışız dedikleri zaman yüzlerine vurmuştum!
Sözlerimin arkasındayım !

Benim de bu yazım ve sözlerim

Şehit ailelerine moral olsun!

Allah ‘a yeminler olsun,
Biz her daim PKK'ya, siyasi uzantısı ve moral kaynakları partilere, onların savunucularına meydan okuyacağız ve onlarla ölümüne mücadele edeceğiz!

Bu ülke de özerklik, eyalet sistemi olmayacak!

Bu ülke bölünmeyecek!

Bu ülkede hiç bir zaman kürt sorunu olmayacak, PKK sorunu da bir gün bitecek!

Son sözüm değişmez,

Allah vatana millete devlete zeval vermesin,

Vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doğan Çağlar Arşivi