Doğan Çağlar

Doğan Çağlar

Kulp'ta kimse imamı 'Ak'lamasın, imam 'Dem'lenmiş

Değerli dostlar, değerli okuyucular, sizleri Antisiyonist, Antisosyalist, Antikapitalist, Antiemperyalist duygularımla selamlıyorum. Başta Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin şerefli kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah‘tan rahmet diliyorum.

Ülkemizi bölmeye çalışan, yıllardır askerimizi şehit eden, geçmişte kendisine destek vermeyen köyleri yakan, doğu ve güneydoğudaki vatandaşlarımıza zulmeden, faili meçhul cinayetler işleyen, gencecik Kürt kızlarını dağa kaçıran ve tecavüz eden, bölgede yapılan her türlü yatırımı, hizmeti suistimal eden, öğretmenlerimizi, doktorlarımızı şehit eden, PKK, PYD, YPG terör örgütü, bu terör örgütünün moral ve motivasyon görevlisi DEM isimli terör kuruluşunu, onun kravat takmış ve meclise girmiş teröristlerini, özgürlük ve demokrasi adı altında onlara destek veren, Atatürkçü ve CHP'li maskesi takmış, dahili bedhahları, onlara TV'lerde ve köşe yazılarında destek veren, karanlıklarında boğulmuş sözde aydınları en hafif tabiri ile lanetliyorum!

Bildiğiniz üzere, geçen haftalarda, Diyarbakır Kulp Kaymakamımız Burak Akeller Cuma Namazını kılmak üzere Kuba Camiine gitmiş, cemaatin safına girmiştir. Minbere çıkan imam, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan hutbeyi okurken şehitlerimize rahmet içeren bölümü ne hikmetse atlamış ve es geçmiştir. Daha önceden hutbeyi internetten okuyan değerli Kulp Kaymakamımız, şehitlerimize rahmet dilenen kısmın okunmadığını fark edince imamı isabetle uyarmış ve hutbenin doğru okunmasını sağlamıştır.

Namazın hemen sonrasında, Kaymakamımız, bu imama neden mezkur bölümü okumadığını sorunca, “Bana baskı yapılıyor, o yüzden okumadım” cevabını almış, bunun üzerine de “sen devletin imamısın, kim baskı yapabilir” diye çıkışmıştır. Kuldan korkanın Allah’tan korkusu olmaz, olamaz. Baskı ve dayatmayla şehitlere rahmet dilememek, sorasında kaymakam şiddet uyguladı, bahanesiyle küçücük bir çizikten darp raporu almaya tevessül etmek Müslümanca bir tavır değildir!

Şimdi kimse bu imamı, ailesi korucuymuş, bilmem nereye aitmiş, bilmem hangi partiliymiş diye “Ak”lamasın! İmam “Dem”lenmiş!

Kaymakam beye canı gönülden destek veriyorum ,yerinde olsam aynı tavrı bende sergilerdim!

Özellikle iktidar kanadında hala üzerinden kürtçülük gömleğini çıkaramamış bazı siyasileri dürüst olmaya davet ediyorum!

En başından en sonuna kadar şiddetle karşı çıktığım çözüm sürecinde, devletin tüm iyi niyetiyle, verilen tavizlerine rağmen, 20 senedir beri olağanüstü yatırımları ve hizmetilerine rağmen, son olarak Sur’da gedik açılmaya çalışılmış, hendekler açılmış, askerlerimiz, polislerimiz şehit edilmiş, bu şerefsiz örgüt ve partisi gerçek yüzünü yine göstermiştir!

O sebeple kaymakam Devleti temsil eder!

Devletten yana olun, Demlenmiş imamı Aklamaya çalışmayın!

Nerdeyse her hafta şehitler veriyoruz!

Türk milletinden nefret eden terörist bir kavime karşı dik durun, taviz vermeyin!

Bu ülkede onların iddia ettiği gibi Kürt sorunu yoktur!

Bu ülkede PKK terör örgütü ve Dem sorunu vardır!

Bü örgüt hiç bir şekilde Kürt vatandaşlarımızı temsil edemez!

Devlet bugüne kadar hep merhametli yüzünü göstermiştir!

Devlete silah doğrultmayan hiç kimsenin devletten korkmasına gerek yoktur!

Devlete silah doğrultan her kim olursa olsun ,karşılığını alır bunada müstehaktır!

Bu devlet kolay kurulmadı, şehitlerin kanı ile kuruldu!

Bu devleti, bu millet ile bütünleşememiş, gözlerini kan ve kin bürümüş aşağılık kompleksi ile dağa çıkmış, askerimize silah doğrultma gafletinde bulunmuş bir avuç şerefsize böldürmeyeceğiz!

Özerklik yok, eyalet yok, bunlar hiç bir zaman olmayacak!

Tevessül edene de açıkça belirteyim, azdan az, çoktan çok gider, bu kadim milletin sinir uçlarına dokunmayın!

Sözlerimi, bu millet ile bütünleşmiş, Kürt, Arap, Çerkez, Laz vs hiç kimsenin üstüne alınmasına gerek yoktur.

Üstüne alınanda ya PKK'lıdır, ya demlidir, ya sempatizandır, ya da bu devlet ve millet ile sorunu olan bir soysuzdur!

Anlayana sinek saz, anlamayana davul zurna az!

Sözün tamamı ahmak olana söylenir!

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.

Son sözüm değişmez,

Allah vatana millete zeval vermesin.

Vesselam …

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Doğan Çağlar Arşivi