Tebrikler Serdal Adalı, 2011 kupası oynanmalı!

Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı, “Başkan seçilirsem Fenerbahçe ile 2011’in Süper Kupa maçını oynamak istiyorum” dedi. İşte duruş budur. O yılın Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe’nin Süper Kupa oynama hakkı geç de olsa verilmeli.

Peki neden bugüne dek oynanmadı bu final? Çünkü bu talep hep tek taraflı kaldı. Fenerbahçe konu etti, Beşiktaş yönetimleri topa girmedi. Serdar Adalı’ya helal olsun, bu bir liderlik duruşudur.

Ayrıca Adalı’nın diğer vaatleri de gerçeğe daha yatkın duruyor. Yeni havalimanının üst tarafındaki gayrimenkul projesi örneğin. Beşiktaş kongresini merakla bekliyorum.

Fenerbahçe tarihi bir sezon oynuyor. Ali Koç döneminin en iyi kadrosu kuruldu. Sakatlıklar ve cezalılar durumunda ise kulübenin yeterli olmadığı görüldü. Duyduğum kadarıyla Ali Koç, başkanlık dönemimin ikinci bölümünün de son sezonunda şampiyonluğu şansa bırakmak istemiyor. Bu nedenle yaz transfer dönemindeki başarısını Ocak ayında da göstermek niyetinde. Stoper, orta saha ve forvette takviyeler bekliyor Fenerbahçe’yi.

Bir gelişme de İsmail Kartal’ın ekibinde yaşayabiliriz. Yönetimden kendisine ekibini güçlendirmesi için çeşitli öneriler olmuş. Örneğin bir kondisyoner.

Böylelikle MasterHaber’de ilk yazımla sizlerle birlikte oldum. Burada olmaya, aynı zamanda YouTube adresinde de yayınlarda içerik üretmeye devam edeceğim. Uzun bir yolumuz olsun inşallah. Tekrar görüşmek dileğiyle, MasterHaber’de kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet Konanç Arşivi