Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!

Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!
Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi sezon açılışında Dinamo Zagreb'i 9-2'lik tarihi bir skorla mağlup etti. Harry Kane'in 4 golle damga vurduğu maçta Bavyera ekibi, Devler Ligi'ne fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

BAYERN MÜNİH'TEN TARİHİ GALİBİYET

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, sezonun açılışını evinde Dinamo Zagreb karşısında gerçekleştirdi ve rakibini adeta gol yağmuruna tuttu. Bavyera ekibi, 90 dakika sonunda 9-2’lik tarihi bir skorla sahadan galip ayrılarak Devler Ligi’ne müthiş bir başlangıç yaptı.

HARRY KANE ŞOV

Karşılaşmanın yıldızı, attığı 4 golle Harry Kane oldu. İngiliz golcü, gollerinin 3'ünü penaltıdan kaydederek hat-trick yaptı ve takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

GOLLERİN SAHİPLERİ

Bayern'in diğer golleri Raphael Guerreiro, Michael Olise (2), Leroy Sane ve Leon Goretzka’dan geldi. Bu isimler, sahadaki üstün oyunlarıyla göz doldurdu.

DİNAMO ZAGREB'İN ONUR GOLLERİ

Hırvat ekibi Dinamo Zagreb, karşılaşmada 2 gol bularak onurlu bir mücadele sergiledi. Zagreb'in golleri Bruno Petkovic ve Takuya Ogiwara’dan geldi.

MÜCADELEYE DAMGA VURAN ANLAR

Bayern Münih’in etkili futbolu, penaltı kararları ve ofansif oyunuyla göz kamaştırırken, Dinamo Zagreb ise güçlü rakibi karşısında elinden gelenin en iyisini yaparak futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.