Hull City'den Fenerbahçe'nin eski yıldızına sürpriz teklif!

Hull City'den Fenerbahçe'nin eski yıldızına sürpriz teklif!
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den ayrılan Joao Pedro için harekete geçti. İngiliz kulübü, 32 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık sözleşme önerdi.

HULL CİTY'DEN SÜRPRİZ TEKLİF

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, İngiltere Championship'te dikkat çeken bir transfer hamlesi gerçekleştirdi. Sports Digitale'in haberine göre, Hull City, bonservisi serbest durumda olan Joao Pedro için devreye girdi. İngiliz ekibinin, 32 yaşındaki oyuncuya 1+1 yıllık sözleşme önerdiği bildirildi.

PEDRO'NUN FENERBAHÇE MACERASI

Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan ve sakatlık problemleri yaşayan Joao Pedro ile yollar ayrılmıştı. Fenerbahçe, Pedro'yu Galatasaray'a transfer olma ihtimaline karşın kadrosuna katmış ve 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Ancak, geçen sezon Brezilya Serie A ekibi Gremio'ya kiralanan Pedro, Jose Mourinho'nun planları arasında yer almadı.

2.png

MOURİNHO'NUN PLANLARINDA YER ALMIYORDU

Joao Pedro’nun Fenerbahçe'deki performansı beklentileri karşılamadı ve sakatlıkları nedeniyle yeterince süre alamadı. Kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından, Jose Mourinho'nun kadro planlarında yer almadı ve iki yıl önce Galatasaray’a transfer olması beklenen futbolcunun yolları ayrıldı.