Fenerbahçe Başkanı Ali Koç derbi öncesi Samandıra'da

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç derbi öncesi Samandıra'da
Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, 21 Eylül Cumartesi akşamı dev derbide karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbi öncesinde takımın moralini yükseltmek için Samandıra'ya giderek teknik ekip ve oyuncularla bir araya geldi.

Süper Lig'in 6. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği dev derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe ile Galatasaray, 21 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

MOURİNHO VE EKİBİ HAZIR

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu önemli derbi öncesinde hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'a karşı galibiyet elde etmek için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

YÖNETİMDEN MORAL ZİYARETİ

Derbiye saatler kala Fenerbahçe yönetiminden önemli bir hamle geldi. Başkan Ali Koç, Samandıra'ya giderek teknik ekip ve oyuncularla bir araya geldi.

KOÇ VE ILICALI SAMANDIRA'DA

Başkan Ali Koç'a bu ziyaretinde Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci de eşlik etti. Yönetim, derbi öncesi takıma moral verdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Başkanımız Ali Y. Koç, Asbaşkanımız Acun Ilıcalı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ketenci, Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Takımımız ve Teknik Ekibimizle bir araya geldi.

Galibiyete olan inancını dile getiren Başkanımız Ali Y. Koç, futbolcularımıza başarılar diledi.

ali-koc-fenerbahce-ziyaret-1.png