Fenerbahçe’den karaborsa uyarısı!

Fenerbahçe’den karaborsa uyarısı!
Fenerbahçe, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde karaborsa bilet satışına karşı sert bir uyarı yaptı. Kulüp, resmi olmayan kanallardan yüksek fiyatlarla bilet satan veya kombinelerini 3. şahıslara illegal olarak devreden kişilerin biletlerini iptal ettiğini duyurdu. İptal edilen biletler, gelecekteki maçlarda genel satışa sunulacak. Yasal işlemler ise devam ediyor.

Fenerbahçe, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde karaborsa bilet satışlarına karşı mücadelesini sürdüreceğini duyurdu.

KARABORSA BİLET SATIŞINA MÜDAHALE

Kulüp, resmi olmayan satış kanalları üzerinden yüksek fiyatlarla bilet satışına yönelik tespitlerin ardından kombine biletlerin iptal edildiğini belirtti. İptal edilen biletlerin, ilerleyen müsabakalarda genel satışa sunulacağı ifade edildi.

YASAL İŞLEMLER DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a aykırı hareket edenler hakkında yasal işlemlerin süreceğini ve maç saatine kadar bu uygulamanın devam edeceğini açıkladı. Taraftarlara, biletlerin sadece resmi satış kanalları üzerinden satın alınması tavsiye ediliyor.

KARARLILIK VE DESTEK VURGUSU

Kulüp, karaborsa faaliyetlerinin önüne geçmek ve taraftarlarının maç biletlerine resmi fiyatlardan ulaşımını sağlamak için kararlı bir tutum sergileyeceğini vurguladı.