Ümit Erdim boşanmanın ardından sessizliğini bozdu

Ümit Erdim boşanmanın ardından sessizliğini bozdu
7 yıllık evliliği Nisan ayında sona eren Ümit Erdim, boşanma sürecini ilk kez anlattı. Ünlü oyuncu, ayrılığın sebebinin "şiddetli geçimsizlik" olduğunu ve çocuklarıyla ilgilenmeye devam edeceğini söyledi.

SESSİZ BOŞANMA DİKKAT ÇEKTİ


Bir dönemin reyting rekortmeni "Hayat Bilgisi" dizisindeki 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile hayatını birleştirmişti. Evliliklerinden iki kız çocuğu dünyaya gelen çift, Nisan 2024'te tek celsede boşandı. Ünlü çift, ayrılık sonrası yaptığı açıklamada, “Evliliğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık” ifadelerine yer vermişti.

BOŞANMANIN ARDINDAN İLK AÇIKLAMA


Ayrılıktan sonra sessiz kalan Ümit Erdim, aylar sonra ilk kez boşanma süreciyle ilgili konuştu. Erdim, ayrılıklarının sebebi olarak şiddetli geçimsizliği işaret etti.

"MAJÖR BİR HİKAYE YOK"


Erdim, boşanma sebebi hakkında, “Bizde büyük bir hikaye yok. 'Şiddetli geçimsizlik' denen başlık altında biz de yer alabiliriz. Olayın abartılacak bir malzemesi olmadığını kimseye inandıramadık. Ancak hayat devam ediyor, çocuklarla hafta sonları beraberim ve hafta içi de vakit buldukça görüşüyoruz. Bundan sonra da kızlarımızı büyütmeye odaklanacağız” şeklinde açıklamada bulundu.