Dilan Çıtak ağlayarak kendini savundu!

Dilan Çıtak ağlayarak kendini savundu!
İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, kedisi nedeniyle uyarıldığı uçuşta kabin memurlarıyla yaşadığı tartışma sonrası karakolluk olmuş, ardından polis memurlarıyla da gergin anlar yaşamıştı. Olayın ardından sosyal medya üzerinden canlı yayın açan Çıtak, gözyaşları içinde kendini savundu.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava Yolları’nın Bodrum-İstanbul seferinde gergin anlar yaşadı. Uçuş sırasında kedisiyle ilgili yapılan uyarıya sert tepki gösteren Çıtak, kabin memuruyla tartışmaya girdi.

POLİSİ TEHDİT ETMİŞTİ

Uçuş sırasında kabin ekibiyle tartışan Tatlıses hakkında, uçuş sonrası şikayetçi olunmuş ve THY tarafından kara listeye alınmıştı. İstanbul Havalimanı’nda uçağın inişiyle birlikte polis memurlarıyla da tartışmaya giren Tatlıses’in, memura "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" şeklinde konuştuğu görüntüler ortaya çıkmıştı.

AĞLAYARAK KENDİNİ SAVUNDU

Dilan Çıtak Tatlıses, yaşanan olayların ardından sosyal medyada yaptığı canlı yayında gözyaşları içinde kendini savundu. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı, tartışmalara konu olan davranışları için, "Yaptığımdan asla utanmıyorum" diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

''Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasbetmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?''

''AMİR KOLUMU TUTUP ÇEKİŞTİRDİ''

Çıtak, sosyal medya hesabında ''Lütfen konu çarpıtılmasın. Durumum tamamen kendi kişilik haklarımı, hayvan haklarını ve bedensel bütünlüğümü savunmaktan ibarettir.'' şeklinde başladığı açıklamasına ise şu ifadelerle devam etti: ''Uçak içinde çağrılan üniformalı yer amirlerinin ve çekilen gizli kamera kayıtlarında da görüleceği üzere, üniformalı yer amirleri kolumu tutup çekiştiriyorlar ve canım o kadar yandı ki kolumu kurtarmam mümkün olmadı. O sırada annem, kolumu bırakmaları için adeta yalvardı. Bu, bir tacizdir ve bedensel bütünlüğüme yönelik bir müdahale ve saldırıdır. Çekilen gizli videoda, polisin yanında durumu polise anlatırken, bu kişilerin ne amaçla ve hangi yetkiyle bunu yaptığını sorguluyorum. Neye dayanarak kolumu tutup sıktıklarını sorguluyorum. Çarptırıldığı gibi bir polisle tartışma yaşanmadı; aksine, konuyu ve karşı tarafı polise hızlı ve stresli bir şekilde anlattım. Bir hayvanın canını kurtarmak İçin gösterdiğim çabanın bu kadar çirkinleştirilmesi, ünlü olmam sebebiyle filmleştirilmesi ve çarpıtılarak basına yansıtılması, kişilik haklarıma yönelik bir saldırıdır. Bana yardımcı olmak isteyen polis memurunun bu olayla bir ilgisi yoktur.''