Serkan Keskin - Meriç Aral evlendi!

Serkan Keskin - Meriç Aral evlendi!
5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral evlendi.

Geçtiğimiz ay Cihangir'de objektiflere yansıyan Meriç Aral, bir mekanda arkadaşlarıyla vakit geçirirken çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Son olarak Mert Demir'in konserine katılan Aral, uzun süredir devam eden evlilik söylentileriyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Evlilikle ilgili, "Sürekli ertelenmiyor aslında. Bir gün olacak ama tarih henüz net değil. Eylül ayını düşünüyoruz, fakat işlerimiz yüzünden tam ayarlayamadık. Onu organize etmek zor. Çok şükür her şey yolunda, maşallah diyelim, popomuzu kaşıyalım," ifadelerini kullanmıştı.

Meriç Aral ve Serkan Keskin, ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir nikah töreniyle evlendi. Delicatessen Etiler’de gerçekleşen bu özel törenin şahitliğini, çiftin yakın arkadaşlarıyla birlikte Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi. Törende Meriç Aral, Semi Delareyna imzalı gelinliğiyle göz kamaştırırken, Serkan Keskin Damat Tween’den tercih ettiği damatlıkla dikkat çekti.

Nikah töreni, çiftin ailesi ve yakın dostlarının katılımıyla oldukça samimi bir havada gerçekleşti. Törene katılan ünlü isimler arasında Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar gibi isimler yer aldı. Ayrıca, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer de geceye katılan ünlü çiftler arasındaydı.

Davette Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu ve Bennu Yıldırımlar gibi isimler de çiftin mutluluğuna ortak oldu. Konuklar, törendeki sıcak atmosferin tadını çıkartırken, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen ve Necip Memili de geceye katılan ünlüler arasındaydı.

Bunun dışında, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik ve Bengi Apak gibi birçok tanınmış isim de törende yer aldı. Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy ve Ferhan Şensoy gibi isimler de gece boyunca çifti yalnız bırakmadı.