Müge Anlı'nın Narin tepkisine alındı!

Müge Anlı'nın Narin tepkisine alındı!
Müge Anlı’nın canlı yayında 'Narin Güran' cinayetini ele almamasına tepki gösteren Demet Akalın sosyal medyada gündem oldu.

8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunmasının ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Narin’in boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Şarkıcı Demet Akalın, Narin Güran cinayetinin Müge Anlı tarafından ele alınması için sosyal medyada bir paylaşım yaptı. X platformundaki paylaşımında Akalın, “Sevgili Müge Anlı, ısrarla Narin’imizi neden işlemiyorsun? Neden!” ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşım sonrası Müge Anlı’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Anlı, yeni sezonun başlangıcında yayın yasağını hatırlatarak konuya dair yorumda bulundu. Yaptığı açıklamada, “Hala bu konular konuşulurken benim adımın geçmesini esefle kınıyorum. Bu konuya özellikle girmedim çünkü yayına başlarken 'yayın yasağı' vardı. Yüz yüze konuşmadığım bir kişi veya grupla ilgili nasıl yorum yapabilirim?” dedi.

Müge Anlı’nın bu açıklamalarının ardından Demet Akalın sessiz kalmadı ve sosyal medya üzerinden Anlı’ya cevap verdi. Akalın, “Mügeciğim bana sallamana gerek yok! Seni izler hapisten belki insafa gelir ‘Horozumu kesiyordu’ diyen anası!!!” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Akalın, paylaşımına devam ederek, herkesin merak ettiği bu sorunun neden rahatsızlık yarattığını sorguladı. Paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı bulurken tartışmalar da büyüdü.

Yaşanan bu karşılıklı açıklamalar sonrasında, olayın sosyal medyada tartışılmaya devam ettiği görülüyor.