Dizi başlamadan kriz çıktı!

Dizi başlamadan kriz çıktı!
Gupse Özay’ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği "Platonik Aşk" dizisinin okuma provaları başladı. Kadrosunda Kerem Bürsin ve Öykü Karayel’in de yer aldığı dijital komedi dizisi, çekimlerine başlamadan krizle gündeme geldi.

Gupse Özay’ın kaleme aldığı "Platonik Aşk" dizisinin okuma provaları başladı ve ekibin yakında sete çıkması planlanıyor. 8 bölümlük dijital komedi dizisinde Gupse Özay, "Gülten" karakterini, Öykü Karayel ise "Nedret" karakterini canlandıracak. İki kardeşi konu alan yapımda, Kerem Bürsin de "Kaan" rolüyle bu iki karakterin hayatına dahil olacak.

Ancak "Platonik Aşk" dizisiyle ilgili kulislerde dolaşan iddialara göre, platform yetkilileri, senaryodaki bazı sahnelerin değiştirilmesini talep etti.

Şirketin talep ettiği senaryo değişiklikleri kabul edilmediği için platform, dizinin sözleşme aşamasında olmadan projeden vazgeçti. Gupse Özay’ın başrolünde olduğu ve Kerem Bürsin ile Öykü Karayel’in de yer aldığı "Platonik Aşk" dizisinin şimdi Netflix'te yayınlanacağı yönündeki iddialar gündeme geldi.