Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt!

Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt!
Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda köpeğiyle birlikte gezerken objektiflere takıldı. Sokaklarda rahat bir şekilde dolaşan Mosso, hakkında çıkan hamilelik iddialarına da net bir yanıt verdi.

Şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda köpeğiyle yürüyüş yaparken görüntülendi. Nişantaşı'nın sakin ara sokaklarında dolaşan Mosso, gazetecileri karşısında görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Melek Mosso, "Sizden korkulur!" diyerek esprili bir şekilde gazetecilere takıldı ve ardından soruları yanıtladı.

''ÇOK GÜZEL ŞOVLAR OLACAK''

Melek Mosso, "Yeri var adlı parçam çıktı, çok güzel geri dönüşler aldım, onun keyfini sürüyorum, konserlerim de devam ediyor, bu yıl sahnelerimde çok daha fazla detaya yer vereceğiz, dünya starlarını takip ediyoruz, çok güzel görsel şovlar olacak." diye konuştu.

''ÇOK GÖRÜŞMEK TEZ AYRILIK GETİRİR''

Oyuncu Serkan Sağdıç ile evliliğin çok güzel devam ettiğini söyleyen şarkıcı "Çok eğleniyoruz, evde bol bol dans ediyoruz, dj'lik yapıyor, kendi kendimize çalıp söylemeyi seviyoruz." dedi.

Gazetecilerin "Eşiniz ile aynı sektörde olmak ister misiniz?" sorusuna şarkıcı "O bu işlere girmesin, sektörel anlamda çok iç içe olmayı istemem, sevgimiz bir işimiz ayrı olsun, çok görüşmek tez ayrılık getirir derler, bence biraz özlemek gerekiyor." diyerek cevap verdi.

''KİLO ALDIM, HAMİLE DEĞİLİM''

Gazetecilerin "Hamile olduğunuz konuşuldu. Doğru mu?" sorusuna şarkıcı kahkaha atarak "Arkadaşlar buradan söylüyorum, kilo aldım biraz, hamile değilim yani." diyerek cevap verdi.

''ÇOK ZOR DEĞİL BUNU YAPMAK''

Geçtiğimiz aylarda birçok sanatçının sahnesinde yaşanan istenmeyen olaylara bir yenisi daha eklendi. Son olarak Simge Sağın, Gaziantep’te verdiği konserde sahneye atılan nesnelerle zor anlar yaşadı. Şarkı söylediği sırada önce bir buket çiçek, ardından bir telefonun yüzüne fırlatıldığı anlar, büyük tepki topladı. Konuyla ilgili düşünceleri sorulan Melek Mosso "Benim de daha önce başıma geldi, ayağım şişmişti, dinleyici kitle saygı ve sevgiyi karıştırıyor, kafama çiçek atmayın, aramıza telefon girmesin, şarkımı dinleyin, bana eşlik edin, çok zor değil bunu yapmak." dedi.