Hadise’nin Venedik’teki Beyoncé kıyafeti olay yarattı! Elbisenin fiyatı şaşırttı

Hadise’nin Venedik’teki Beyoncé kıyafeti olay yarattı! Elbisenin fiyatı şaşırttı
Ünlü şarkıcı Hadise ve oyuncu Kerem Bürsin, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda şıklıklarıyla dikkat çekti. Etkinlikteki uyumları ve Hadise'nin Beyonce tarzı kıyafeti, medyada geniş yankı buldu. Ancak, Hadise'nin stili bazı eleştirilerle karşılandı. Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyada Hadise'yi eleştirerek, şarkıcının kıyafet seçimleri hakkında yorumlarda bulundu.

Venedik Film Festivali, dünya çapında ünlü isimlerin akınına uğrarken, Türk ünlüler de etkinliğe katıldı. Kırmızı halıda yer alan Hadise ve Kerem Bürsin, göz alıcı uyumlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak gecenin en çok konuşulan konularından biri, Hadise'nin Beyoncé'den ilham alan cesur elbisesi oldu. Yüksek fiyatı ve şıklığıyla göz dolduran elbisenin kimlere daha çok yakıştığı tartışılırken, ünlü şarkıcı Işın Karaca da konuyla ilgili yorum yapmaktan kendini alıkoyamadı. Karaca, Hadise'nin kıyafeti hakkında düşüncelerini paylaşarak, geceye dair eleştirilerini dile getirdi.

66dbe9feb8459937e3f0274d.webp

BEYONCE PİŞTİSİ VENEDİK'E DAMGA VURDU!

Etkileyici sahne şovları ve hit şarkıları ile adından söz ettiren Hadise özel hayatı ile de magazin gündeminden düşmüyor.

Sevilen şarkıcı geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile Venedik Film Festivali için İtalya'ya uçmuştu.

66dbeb72b8459937e3f02754.webp

Yerli Beyonce olarak anılan Hadise daha önce Beyonce'ın taşıdığı bir elbiseyi kırmızı halıda giydi. Ünlü bir markaya ait olan transparan görünümlü taşlı kıyafetin 3 milyon 205 bin TL değerinde, kemerin ise 337 bin 460 TL olduğu öğrenildi.

Sosya medyada elbise kime daha çok yakışmış diye tartışılırken şarkıcı Işın Karaca ise "Çok özür dilerim ama bu kadar önemli bir geceye katılıyorsun madem Beyonce’nin giydiğini giymezsin! Ki Hadise çok güzel taşımış o ayrı…" şekelinde eleştiri yaptı.