Kadir Ezildi'nin damat bohçası gündem oldu!

Kadir Ezildi'nin damat bohçası gündem oldu!
Sunucu Kadir Ezildi, nişanı için harcadığı 500 bin TL ve damat bohçasına yaptığı masraflarla gündem oldu. Ezildi'nin sosyal medyada paylaştığı nişan detayları ve nişanlısı Gamze Türkmen'in altın bilezikleri takipçilerin eleştirilerini toplarken, ünlü isim sert bir yanıt verdi.

Başarılı sunucu Kadir Ezildi, özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. En Hamarat Benim programıyla geniş bir izleyici kitlesi kazanan Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'le evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Nişanı için harcadığı 500 bin TL, sosyal medyada gündem oldu.

Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı GÖSTERİŞ yorumu geldi Nasıl daha çok çatlayacaksın

DAMAT BOHÇASI OLAY YARATTI

Ezildi, nişan töreni sonrasında damat bohçasına yaptığı harcamalarla sosyal medyanın dikkatini çekti. Profesyonel çekim yaptırarak bu anları sosyal medya hesabından paylaşan sunucu, "Gelenek görenek deyince biz" yorumuyla bir video yayınladı. Ancak pahalı markalar tercih etmesi eleştirileri beraberinde getirdi.

Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı GÖSTERİŞ yorumu geldi Nasıl daha çok çatlayacaksın

TAKİPÇİLERDEN ELEŞTİRİ YAĞDI

Kadir Ezildi'nin paylaşımı, nişanlısı Gamze Türkmen’in altın bilezikleri ve bohçada yer alan lüks eşyalar nedeniyle "Gelenek değil, gösteriş" eleştirilerini aldı. Ezildi ise bu eleştirilere sert bir yanıt vererek, "Nasıl daha çok çatlayacaksan söyle" diyerek tepkisini dile getirdi.