Wanda Nara ve Icardi’den yeni gelişmeler: Avukattan şok açıklamalar!

Wanda Nara ve Icardi’den yeni gelişmeler: Avukattan şok açıklamalar!
Icardi ve Wanda Nara’nın ayrıldığını ancak boşanmadıklarını vurgulayan Rosenfeld, L-Gante ile Wanda arasındaki ilişkilerin pazarlama stratejisi olduğunu ve Wanda’nın şu anda sevgilisi olmadığını açıkladı. Ayrıca, çiftin mal varlığı ayrılığı anlaşmasını tamamladığını ve Milano’daki evin Wanda’ya ait olduğunu duyurdu.

AKŞAM YEMEĞİ YANLIŞ DEĞERLENDİRİLDİ

Avukat Ana Rosenfeld, Mauro Icardi’nin bugün Türkiye’ye döneceğini duyurdu. İcardi’nin Türkiye’de çeşitli yerlerde birlikte görüntülenmesi ve akşam yemeğine gitmeleri hakkında yapılan yorumların yanlış olduğunu belirtti.

AYRILIK VE BOŞANMA DURUMU

Rosenfeld, Icardi ve Wanda Nara’nın ayrıldığını ancak hâlâ resmi olarak boşanmadıklarını açıkladı. Mauro’nun Arjantin’e, kızlarını ziyaret etmek için gittiğini ve bu süreçte aynı evde kaldıklarını, ancak ayrı odalarda olduğunu belirtti.

PAZARLAMA STRATEJİSİ İDDİASI

Ana Rosenfeld, Wanda Nara ve L-Gante arasındaki ilişkinin bir pazarlama stratejisi olduğunu ifade etti. Rosenfeld, Wanda’nın şu anda bir sevgilisi olmadığını ve hem Mauro’nun hem de Wanda’nın şu an huzura ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

MAL VARLIĞI AYRILIĞI

Rosenfeld, Icardi ve Nara’nın İtalya ve Arjantin’deki taşınmazlarla ilgili bir mal varlığı ayrılığı anlaşması imzaladığını açıkladı. Milano’daki evin Wanda’ya ait olduğunu belirten Rosenfeld, Mauro’nun tüm taşınmazları Wanda’ya bırakmadığını, ancak anlaşmanın sağlandığını söyledi.