Cemre Baysel, 'Leyla' hakkında konuştu! ''Beni heyecanlandırdı''

Cemre Baysel, 'Leyla' hakkında konuştu! ''Beni heyecanlandırdı''
Cemre Baysel, 'Leyla' dizisinde canlandırdığı karakteri anlattı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Hilal Saral'ın yönetmenliğinde 11 Eylül Çarşamba akşamı NOW'da yayınlanacak olan 'Leyla' dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel, canlandırdığı 'Leyla' karakterini anlattı.

Cemre Baysel, dizi ve karakterle ilgili düşüncelerini, "Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve zeki bir kadın olmasıydı aradığım. Leyla’nın hikayesini okuduğumda, intikam yolculuğu beni derinden etkiledi ve ona hayat vermeyi bu yüzden çok istedim" şeklinde ifade etti.

Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel’e Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant gibi isimler eşlik ediyor. Ayrıca Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt da kadronun usta isimleri arasında yer alıyor.

Dizinin hikayesi, küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın, babasının vefatının ardından üvey annesi Nur tarafından terk edilmesiyle başlıyor. Hayatının bu trajik dönemi, onu güçlü bir intikam duygusuyla büyüyen bir kadın haline getiriyor ve yıllar sonra Nur’un karşısına çıkıyor.