Çağatay Ulusoy ile aşk defterini yeniden mi açtı? Duygu Sarışan'dan açıklama geldi

Çağatay Ulusoy ile aşk defterini yeniden mi açtı? Duygu Sarışan'dan açıklama geldi
Oyuncu Duygu Sarışın, yedi yıldır bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Çağatay Ulusoy ile yollarını sessizce ayırmasının ardından çıkan barışma haberlerine açıklık getirdi.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın , 2016 yılında birlikte rol aldıkları İçerde dizisinin setinde başlayan dostluklarını kısa sürede aşka dönüştürmüştü.

Evlilik hazırlıkları yaptıkları konuşulan çift, Ocak 2023'te sosyal medyada birbirini takipten çıkmış, bu hamleyle yedi yıllık ilişkisi sona erdiği ortaya çıkmıştı.

"HARİKA BİR TATİL YAPTIM"

'Kaçak Gelinler', 'İçerde', 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Azize' ve 'Kin' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Duygu Sarışın, önceki akşam Bebek'de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, aracının içinde trafikte soruları yanıtladı. 36 yaşındaki güzel, "Yeni sezon için çok heyecanlıyım. Tatil bitti şimdilik, harika bir tatil yaptım. Sezon başlıyor artık. Dijital bir iş de çektik" dedi.

x1080.jpeg

"BARIŞMA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Oyuncu Duygu Sarışan, uzun süre aşk yaşadığı Çağatay Ulusoy ile barıştığı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Magazin dünyasında gündem olan barışma söylentilerine açıklık getiren Sarışan, "Barışma söz konusu değil" diyerek çıkan haberleri yalanladı.

"AİLELERİMİZ ÜZÜLÜYOR"

Duygu Sarışın, daha önce muhabirlerin "5-6 kez ayrılıp, barıştığınıza dair çıktı. Bunlar sizi üzüyor mu?" sorusuna, "3-4 kere ayrılıp, barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen. Biz ayrılmadık ki" cevabını vermişti.

t25-150420191713473409886.webp

Çağatay Ulusoy ise aynı soru üzerine "Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var" açıklamasını yapmıştı.