12 askerimizin şehit edilmesinde MOSSAD'ın parmağı var mı? Müstafi Amiral Cihat Yaycı açıkladı

12 askerimizin şehit edilmesinde MOSSAD'ın parmağı var mı? Müstafi Amiral Cihat Yaycı açıkladı
Türkiye 12 şehidine ağlarken, konuyla ilgili Master Haber Mavi Vatan programında değerlendirmelerde bulunan Müstafi Amiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, saldırının arkasındaki güçleri açıkladı.

Master Haber Mavi Vatan programında açıklamalarda bulunan Müstafi Amiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, "12 askerimizin şehit edilmesinde MOSSAD'ın parmağı var mı?" sorusuna yanıt verdi. Netenyahu ve oğlunun Türkiye aleyhine kışkırtan sözlerine dikkat çeken Yaycı, "Türkiye'de terör büyüyebilir demiştim, maalesef öyle çıktı" ifadeleriyle dikkat çekti.

12 ASKERİMİZİN ŞEHİT EDİLMESİNDE MOSSAD'IN PARMAĞI VAR MI?

"12 askerimizin şehit edilmesinde Mossad'ın parmağı var mı?" sorusuna Cihat Yaycı şöyle yanıt verdi:

Bunun arkasındaki güçler herkes zannediyor ki ABD var. Hayır ABD ve Rusya beraberler. PKK/YPG hava operasyonlarının yapılmasını istemeyen Amerika hava sahasını açmayan Rusya. Hiç kimse onların bulunduğu bölgeye dokunmuyor. PKK/YPG'lileri pamuklar içinde besliyorlar.

Netenyahu ve oğlu Türkiye'yi hedef göstermişlerdir. PKK'yı destekleyici, Türkiye'yi kötüleyen söylemlerde bulunmuşlardır. Türkiye'nin uluslararası hukuka göre PKK bir terörist örgüttür. Türkiye'de terör büyüyebilir demiştim. Maalesef öyle çıktı. Bunun arkasındaki güçlerin kim olduğu bellidir. Türkiye'nin Gazze'deki soykırıma tepkisinden rahatsız oluyorlar. Türkiye'nin tepkisiz kalması için bu tür terör olayları ile Türkiye köşeye sıkıştırılmaya çalıştırılmaktadır.

Seçimler öncesinde, her seçimde olduğu gibi Türkiye'nin için karıştırılması istenmektedir.

SURİYE'DEKİ VARLIĞIMIZ ÖNEMLİ

"İsrail'de Kudüs'te Vaat Edilmiş Topraklar Bakanlığı" var. Bunu milli bir politika haline getirmişler. İsrail'in çevresinde suyu olan topraklar dikkat etsinler. Suriye ve Lübnan başta olmak üzere. Bir tezkere daha gelecek, Suriye'deki askeri varlığımızın devamı için. Oraya asker takviyesi yapılması gerekiyor. Bu ateş topunun Türkiye'ye ulaşmaması için Suriye'deki varlığımız son derece önemlidir. Bir tampon oluşturmak için kara harekatı yapıp Ayn El-Arap kontrolümüz altına almalıyız.

İlgili Haberler

Kaynak:Master Haber