Real Madrid’de Arda Güler için beklenmedik karar! Ancelotti’den heyecan yaratan gelişme

Real Madrid’de Arda Güler için beklenmedik karar! Ancelotti’den heyecan yaratan gelişme
Real Madrid’in bu hafta sonu Real Sociedad ile oynayacağı maçta, sakat oyuncuların yokluğunda Arda Güler’in ilk 11’de yer alıp almayacağı merak konusu oldu.

Ligler Milli Maçlar Arası Sonrası Devam Ediyor


Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından futbol ligleri bu hafta sonu oynanacak maçlarla tekrar başlıyor. İspanya LaLiga’da Real Madrid, 5. hafta mücadelesinde deplasmanda Real Sociedad ile karşılaşacak.

Real Madrid’in Başlangıcı Beklenenin Gerisinde


Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Real Madrid, 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Başkent ekibinin bir puan kaybına tahammülü kalmadı. Carlo Ancelotti'nin takımında orta sahada birçok oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos ve Jude Bellingham'ın sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynaması düşük ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Ancelotti'nin İlk 11 Kararı Bekleniyor


İspanyol basınından AS’ın haberine göre, Real Madrid’in bugünkü antrenmanının ardından Carlo Ancelotti’nin ilk 11 ile ilgili kararını verdiği belirtildi. Tchouameni ve Bellingham’ın maç kadrosuna dahil edilebileceği ancak bu oyuncuların karşılaşmaya yedek olarak başlayacakları ifade edildi.

Orta Saha Üçlüsü ve Arda Güler’in Rolü


Tchouameni ve Bellingham'ın yokluğunda orta saha üçlüsünün Federico Valverde, Luka Modric ve Arda Güler'den oluşabileceği öne sürüldü. Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla 4 maçta süre aldı, ancak milli futbolcu henüz gol katkısı sağlayamadı.

Ancelotti, bu sezon kendisini şaşırtan futbolcular arasında Arda Güler'i de saydı