Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda?

Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda?
EURO 2024 öncesinde A Milli Takım, son hazırlık mücadelesine Polonya karşısında çıkıyor. Polonya - TÜrkiye mücadelesini Balazs Berke yönetirken yardımcılıklarını ise Vencel Toth ve Balazs Szert üstlenecek. Montella’nın ilk 11 tercihi merakla beklenirken Ay-yıldızlıların Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Peki turnuva öncesi son hazırlık maçımız saat kaçta?

EURO 2024 öncesinde A Milli Takım son randevusuna Polonya ile karşılaşacak. Şampiyonada mücadele edecek önemli takımlardan olan Polonya’yı mağlup ederek moral bulmak isteyen Ay-yıldızlılarda hedef galibiyet. Ay-yıldızlılar son olarak İtalya ile golsüz berabere kalmıştı. Polonya - Türkiye mücadelesinin detayları belli oldu. Mücadeleyi Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Balazs Berke yönetecek. Başkent Varşova'daki PGE Narodowy Stadı'nda yapılacak hazırlık karşılaşması öncesinde Milliler, 17 kez Polonya ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3 kez galibiyetle ayrılan Ay-yıldızlılar 11 kez mağlup oldu. Peki Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, hazırlık karşılaşmasına ilişkin detaylar…

POLONYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Montella yönetimindeki A Milli Takım son hazırlık karşılaşmasına Polonya karşısında çıkıyor.

PGE Narodowy Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Balazs Berke yönetirken yardımcılıklarını ise Vencel Toth ve Balazs Szert üstlenecek.

Polonya - Türkiye mücadelesi 10 Haziran Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak.

A MİLLİ TAKIM’IN HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA?

A Milli Takım’ın hazırlık mücadelesinin ekranlara geleceği kanal belli oldu. Polonya - Türkiye mücadelesini TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İKİ TAKIM EURO 2024’TE MÜCADELE EDECEK

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda başarı elde etmek isteyen Türkiye ve Polonya hazırlık karşılaşmasında rakip olacak.

D Grubu'nda yer alan Polonya'nın şampiyonadaki rakipleri arasında Hollanda, Fransa ve Avusturya gibi önemli takımlar yer alıyor.

Ay-yıldızlı temsilcimiz ise Portekiz, Gürcistan ve Çekya'nın da yer aldığı F Grubu'nda bulunuyor.