Paredes Erden Timur'u 2 ay oyaladı Roma'da kadro dışı kaldı!

Paredes Erden Timur'u 2 ay oyaladı Roma'da kadro dışı kaldı!
Yaz ayı transfer döneminde Galatasaray'la 2 ay görüşmesine rağmen Roma'ya imza atan Paredes'in kadro dışı kalması Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yaratırken, bir başka orta saha Vecino'nun ise Lazio'dan ayrılmak istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talebiyle 8 numara arayan Galatasaray ile ilgili İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

VECİNO DÜZENLİ OLARAK FORMA GİYEMİYOR

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelen ancak Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin transferine izin vermediği Uruguaylı orta saha Matias Vecino'un fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle devre arasında takımdan ayrılacağını öne sürdü.

matias-vecino-lazio-2022-2023-1663585626-92695.jpg

NDOMBELE'NİN YERİNE VECİNO

Haberde Galatasaray'ın 32 yaşındaki oyuncuyla yeniden görüşmelere başlayabileceği belirtildi. Galatasaray'ın şu ana kadar beklentilerin uzağında kalan Tanguy Ndombele ile devre arasında yollarını ayırması durumunda Uruguaylı yıldız için harekete geçecek.

PAREDES KADRO DIŞI KALDI

Daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmak isteyen 32 yaşındaki Vecino'nun şartların oluşması halinde Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Bu sezon 15 maçta 3 gol atan Matias Vecino'nun kontratı 2025 yılında sona erecek. Yaz ayı transfer döneminde prensip anlaşmasına varılan, fakat sosyal medyadan büyük tepki gösterildiği için Galatasaray yönetiminin geri adım attığı Vecino'nun gelmek için can attığı belirtilirken, Sarı Kırmızılı ekibin transfer listesinde olan bir başka orta saha Paredes'in de Roma'da kadro dışı kaldığı ve ocak ayında Serie A deviyle yollarını ayırmayı planladığı bildirildi. Bilindiği gibi Arjantinli futbolcu 2 ay Erden Timur'la görüşmüş daha sonra Roma'ya imza atmıştı.

e74895184156-nesbn1viof4jspg88mm5.jpg