Galatasaray, Juventus'un yıldızı ile anlaşmaya çok yaklaştı!

Galatasaray, Juventus'un yıldızı ile anlaşmaya çok yaklaştı!
Galatasaray, Filip Kostic transferi için görüşmelere devam ediyor.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya bonservisiyle gönderip, Wilfried Zaha'yı Lyon'a kiraladıktan sonra sol kanat için çalışmalarını hızlandırdı. Juventus'tan Filip Kostic'in transferi konusunda ciddi adımlar atan Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyu kadrosuna katmaya yakın.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray, Juventus ile anlaşma sağladı ve transferde sona yaklaştı. 31 yaşındaki Kostic'i ikna etmek için yoğun çaba harcayan Galatasaray yönetimi, bu süreçte önemli ilerleme kaydetti. Transferin kısa süre içerisinde sonuçlanması ve Kostic'in İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Beşiktaş'ın da ilgilendiği oyuncunun, tercihini Galatasaray'dan yana kullanması olası gözüküyor.

ekran-goruntusu-2024-09-08-014905.png

Galatasaray, Sırp futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlarken, Juventus bu transferle oyuncunun maaş yükünden kurtulacak. İtalyan ekibi, takım planlamasında yer almayan Kostic'i elinden çıkarmaya istekliydi.

2026'ya kadar Juventus ile sözleşmesi bulunan Kostic, Torino ekibinde 87 maçta 3 gol atıp 17 asist yaptı. Galatasaray'ın, bu tecrübeli oyuncuyla sol kanattaki açığını kapatması hedefleniyor.