Brentford'da Yunus Emre Konak şoku! Arda Güler ile aynı kaderi yaşadı

Brentford'da Yunus Emre Konak şoku! Arda Güler ile aynı kaderi yaşadı
Sivasspor'dan Premier Lig ekiplerinden Brendtford'da transfer olan ve transferi İngiltere'de büyük ses getiren genç yıldız Yunus Emre Konak'tan kötü haber geldi. Genç yıldız, yeni takımındaki ilk günlerinde büyük bir talihsizlik yaşadı. Konak'ın bu talihsizliği akıllara sahalara yeni dönen Arda Güler'i getirdi.

Sivasspor'daki performansıyla umut vaad eden genç yetenek Yunus Emre Konak, Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Konak'ın başarılı performansı sonrası İngiltere Premier Lig kulübü Brentford, Konak'a talip olmuş ve genç yıldızı kadrosuna katmıştı. Genç futbolcudan kötü haber geldi.

ANTRENMANDA SAKATLANDI

Genç futbolcu, Brenttford'daki ilk günlerinde büyük bir talihsizlikle karşı karşıya kaldı. Orta saha oyuncusunun takımla birlikte antrenman yaparken sakatlandığı kaydedildi. Üst ayak tendonu kopan Yunus Emre'nin sahalardan 4-5 ay uzak kalacağı öğrenildi.

11.jpg

5 YILLIK İMZA ATMIŞTI

Brentford, Yunus Emre Konak ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2029'a kadar Premier Lig ekibinin formasını giyecek olan genç futbolcu için Brentford, Sivasspo'a 4.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Ayrıca Yunus Emre için Premier Lig kulübünün bir sonraki satıştan da %12.5 pay vereceği iddia edilmişti. 18 yaşındaki futbolcu bu sezon Sivasspor forması ile çıktığı 17 resmî maçta 1 asist kaydetti.

ARDA GÜLER'İ HATIRLATTI

18 yaşındaki futbolcunun yaşadığı sakatlık, akıllara Real Madrid'e transfer olmasının ardından uzun süre forma şansı bulamayan Arda Güler'i getirdi.