TİP'ten Hatay kararı… Gökhan Zan'dan desteği çektiler! Zan'dan jet hızında açıklama: Çekilmedim!

TİP'ten Hatay kararı… Gökhan Zan'dan desteği çektiler! Zan'dan jet hızında açıklama: Çekilmedim!
Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Gökhan Zan’dan desteğini geri çektiklerini açıkladı. Yaşananların ardından Gökhan Zan, jet hızında açıklama yaparak, "Yoluma devam edeceğim" diyerek rest çekti.

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gökhan Zan'ı 31 Mart yerel seçimlerinde desteklemeyeceklerini açıkladı.

TİP, karar gerekçesinde, “Gökhan Zan, tasvip etmediğimiz ilişkilere girdiği tarafımıza ulaştı” ifadelerini kullandı.

GÖKHAN ZAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Gökhan Zan, TİP'in adaylıktan geri çekme kararının ardından İskenderun Adliyesi'nin önünde basın açıklaması yaptı.

Adaylıktan çektirilmek için tehdit ve şantaja maruz kaldığını söyleyen Zan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Halkım,

Sizlerle bu yola çıkarken asla pes etmeyeceğimi, mücadeleden vazgeçmeyeceğimi, yolumuza engeller çıkarsalar da geri adım atmayacağımı söylemiştim. Halkımızın kaynaklarını ve tercihlerini sömürerek kurdukları saltanatı sürdürmek isteyenler, adaylığımızdan ilk günden beri rahatsız oldular.

Tehditlerine ve şantajlarına boyun eğmediğimde de bu sefer en iyi bildikleri fetöcü yöntemlere, montajlara sarıldılar. Ama bu sefer sert kayaya çarptılar ve desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz değerli hemşerilerimin mücadele azmine ve kararlılığına yenik düşecekler.

'YOLUMA DEVAM EDECEĞİM'

Yoluma ve adaylığıma halkımla birlikte daha azimli ve güçlü bir şekilde devam edeceğim. Karanlık odaklara, kiralık çetelere ve satılık kalemlere inat güzel günler göreceğiz…

Kaynak:Master Haber