Murat Kurum Maltepe'de konuştu: "İstanbul'umuz ihmale gelmez"

Murat Kurum Maltepe'de konuştu: "İstanbul'umuz ihmale gelmez"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe mitinginde vatandaşlara hitap etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe mitinginde vatandaşlara hitap etti. İstanbul’un liyakatsizliğin kurbanı olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Kurum, ‘’Geride bıraktığımız 5 yılda şunu net bir şekilde gördük. İstanbul, beceriksizliğe mahkûm edilmektedir. Oysaki İstanbul’umuz, ihmale gelmez. İstanbul’umuz, sorunlarına çözüm bulunmasını ister. Bunu en iyi bilen, en iyi yapan AK Parti teşkilatlarıdır. AK Parti kadrolarıdır. Cumhur İttifakı belediyelerimizdir.’’ dedi.

muratkrmmaltepe2.jpg

Murat Kurum, Maltepelilerin son 5 yılda hiçbir talebinin karşılanmadığını dile getirdi. Mevcut İBB yönetimini sosyal medyaya yansıyan para sayma görüntüleri üzerinden eleştiren Kurum, ‘‘Her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğiz’ dediler, deprem dönüşümü mecliste görüşülürken zoom toplantılarında CHP’yi dizayn etmeye çalıştılar. Bunların yaptığı anca İstanbul’un kaynaklarını israf etmek, geleceğini ihmal etmek, buranın kaynaklarını, paralarını israf ederek kendi geleceklerini inşa etmek için kullanıyorlar. Görüntülere de yansıyor, balya balya paralarla fotoğraf veriyorlar. Kule yapıyorlar.’’ şeklinde konuştu.

muratkrmmaltepe3.jpg

Maltepe ile ilgili projelerinden bahseden Kurum, ‘’Maltepe’de hiçbir vatandaşımız kentsel dönüşümle ilgili bir sıkıntı çekmeyecek. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz ve Maltepe’nin sokaklarını annelerimizle, babalarımızla birlikte nakış nakış işleyeceğiz. Maltepe’mize çok güzel bir botanik park kazandırıyoruz.’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak:Master Haber