Teröre karşı bildiriye CHP ve DEM Parti'si imza atmadı! Bakan Tunç'tan çok sert çıkış geldi: Milletimiz gereken cevabı verecek

Teröre karşı bildiriye CHP ve DEM Parti'si imza atmadı! Bakan Tunç'tan çok sert çıkış geldi: Milletimiz gereken cevabı verecek
Türkiye 12 şehidine ağlarken TBMM'de teröre karşı ortak bildiri yayınlandı. CHP ve DEM Parti'nin bildiriye imza atmaması üzerine Adalet Bakanı Tunç'tan çok sert tepki geldi. Bakan Tunç, "Milletimiz gereken cevabı verecektir" dedi.

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehitlerimizin intikamını almak için Türk askerleri canını dişine takarkeni, TBMM'de dört parti teröre karşı ortak bildiriye imza attı. İmza atmayan iki partiye Adalet Bakanı Tunç'tan sert tepki geldi. Bakan Tunç “CHP ve DEM Parti’nin teröre cesaret veren bu tutumuna milletimiz gereken cevabı verecektir” dedi.

TERÖRE CESARET VEREN TUTUM

Bakan Tunç Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “12 vatan evladımızın hain terör örgütünün saldırıları neticesinde şehit edildiği acılı ve bir o kadar da öfkeli günümüzde TBMM’de “Teröre Karşı Ortak Bildiri”ye imza atmayan CHP ve DEM Parti’nin teröre cesaret veren bu tutumuna milletimiz gereken cevabı verecektir. Terörle mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz, milletimizin huzurunu bozmak isteyen şer şebekelerine, ülkemizin güvenliğine kasteden hainlere geçit vermeyeceğiz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:İHA