Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığına Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama! Fatih Terim'den Arda Turan'a...

Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığına Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama! Fatih Terim'den Arda Turan'a...
Türkiye'nin günlerdir konuştuğu fon dolandırıcılığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soruldu. Banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte adı geçen Fatih Terim ve Arda Turan ile ilgili Erdoğan flaş açıklamalarda bulundu.

Fenomenlerin kara para aklama meselesinden, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığına kadar Türkiye günlerdir bu meselelerle yatıp kalkıyor. Konu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soruldu. Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece Erzan'ı değil, mağdur sıfatındaki futbolcularla ve teknik direktör Fatih Terim hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

HALKIMIZ DİKKATLİ OLMALI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı ve mağdur sıfatındaki futbolcular için şunları söyledi:
Türkiye hukuk devletidir ve kim hukuksuzluk yapıyor ise cezasını çeker. Konu yargıdadır ve yargı bununla ilgili gerekli araştırmasını yapmaktadır. Vatandaşlarımızın kolay para vaadiyle, kısa zamanda yüksek kar sunan dolandırıcıların türlü tuzaklarına düşmemelidir. Devlet tabii ki bunların peşindedir ve oyunları bozmaktadır. Ancak bu illegal fon vaatlerine, yasal olmayan yollarla elde edileceği söylenen karlara karşı halkımız çok dikkatli olmalıdır.

SAKINMA DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL

Erdoğan'ın açıklamalarının devamı şöyle:

Bu konularla ilgili kararlar inanıyorum ki yargı tarafından en ideal şekilde verilecektir. Buradan sakınma diye bir şey söz konusu değil. Bu olayda adı geçen şüphelilerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarla ilgili de aynı şekilde süreç devam ediyor. Bankanın en üst düzey yöneticileri ile ilgili de şu anda bütün soruşturmalar devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda burada da inşallah neticeleri alacağız.

Kaynak:İHA