Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Master Haber’e konuştu: STK’lar bize ‘Yürüyün, arkanızdayız’ diyor

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Master Haber’e konuştu: STK’lar bize ‘Yürüyün, arkanızdayız’ diyor
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Master Haber’e açıklamalarda bulundu. Şükrü Genç, bugün saat 16.00’da bağımsız adaylığını duyuracak. Genç, “Kazanmak için STK’larla, yurttaşlarımızla ve aday adayı arkadaşlarımızla yola çıkıyoruz…” ifadelerini kullandı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Master Haber’e konuştu.

Bugün saat 16.00’da bağımsız adaylığını açıklayacak Genç, “Bir haftadır yaklaşık 50 bin Sarıyerli hemşerimi temsil eden STK’larla görüşüyoruz. Uzun uzun toplantılar yaptık. Burada bir yapı kurduk. Her partiyi, partiliyi kucaklayan, ötekileştirmeyen bir anlayış geliştirdim. Bu anlayışın, yapının bozulmasına izin vermem, veremem. Vatandaşlarımız bize, ‘devam et Şükü başkan’ diyor. Biz de vatandaşımıza kendimizi emanet edeceğiz” dedi.

“CHP’NİN GÖSTERDİĞİ ADAYLA İLGİLİ SIKINTILAR VAR”

CHP Genel Merkezi’nin gösterdiği adayla ilgili sıkıntılar olduğunu ifade eden Şükrü Genç, “Maalesef CHP Genel Merkezi’nin gösterdiği adayla ilgili sıkıntılar var. Diğer aday adayı arkadaşlarımızda bunu görüyor. Kendileriyle sık sık konuşuyoruz. Birlikte hareket ediyoruz. Bizim tepkimiz adaya ve belirlenen yönteme. Sarıyer’de önemli kazanım elde etti CHP. Biz burayı AK Parti’den aldık. Tekrar AK Parti’ye geçmesine gönlüm razı gelmez. Kazanmak için STK’larla, yurttaşlarımızla ve aday adayı arkadaşlarımızla yola çıkıyoruz…” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Master Haber