Özgür Özel'den 'Baba ocağı' çağrısı! Muharrem İnce CHP'ye mi dönüyor

Özgür Özel'den 'Baba ocağı' çağrısı! Muharrem İnce CHP'ye mi dönüyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle yapılan görüşmelerle ilgili konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TV100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevapladı. Soruları yanıtlayan Özel, baba ocağı çağrısını yineledi. Özel, '' B en baba ocağı çağrımı kişiye özel değil bütün Türkiye’ye yapıyorum. Çağrı aslında siyaset yapmaktan çok baba ocağına gelmek ve orada hangi işin ucundan tutulacaksa o işin ucundan tutmak. Kim kendini bu eve ait hissediyorsa bu evin kapısı açık. Baba ocağının tapusu Mustafa Kemal Atatürk'e aittir.'' dedi.

MUHARREM İNCE GERİ DÖNECEK Mİ?

- Ben baba ocağı çağrımı kişiye özel değil bütün Türkiye’ye yapıyorum. Çağrı aslında siyaset yapmaktan çok baba ocağına gelmek ve orada hangi işin ucundan tutulacaksa o işin ucundan tutmak. Benim dediğim gelin şu görevi alın bu görevi alın değil. Kim kendini bu eve ait hissediyorsa bu evin kapısı açık. Bu evin kapıları kimseye şartlı açılmaz. Kapılar açılır, kapıdan içeri girerken üye olursunuz. Baba ocağının tapusu Mustafa Kemal Atatürk'e aittir.

MUHARREM İNCE İLE KONUŞTUK

- Muharrem Başkan ile telefon mesajlaşması yaptık. Ekrem Başkandan randevu istemiş. Bizim Ekrem Başkanla ilişkimiz, birbirimizin bilmesi gereken ne varsa birbirimize söylüyoruz. Ekrem Başkan 'İnce randevu istiyor' deyince 'Ben de siz kamu görevlisisiniz, mutlaka konuşacağı önemli şeyler vardır' dedim.

MEMLEKET PARTİSİ, CHP'YE KATILACAK MI?
- Partinin partiye katılması başka bir prosedür. Bir siyasi parti ben varlığımı sonlandırıyorum, kendimi yakın hissettiğim partiye dönme iradem var derse ben bu niyet beyan edilir ve geri kalanlar konuşulur. Partinin kapıları ardına kadar açık. Geleceğim diyene seni istemeyiz demeyiz.