MHP'nin kuruluşunun 55. yılı! Devlet Bahçeli'den AYM Başkanı'na çok sert tepki: Teröristin hakkı mı olur?

MHP'nin kuruluşunun 55. yılı! Devlet Bahçeli'den AYM Başkanı'na çok sert tepki: Teröristin hakkı mı olur?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında önemli mesajlar verdi. "Cumhuriyet'in yeni yüzyılına Türk ve Türkiye Yüzyılı damgasının vurulması için çalışıyoruz” diyen Bahçeli, “Tuzaklar kuruldu, çizgimizden sapmadık” ifadelerini kullandı. AYM'ye de tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur?" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kuruluşunun 55’inci yılının kutlama programında MHP Lideri Devlet Bahçeli, önemli mesajlar verdi.

“İlk günkü kararlılıkla 55 yıllık maziyi kucaklayıp ezelden evele coşkun nehirler gibi akıyoruz” ifadelerini kullanan Bahçeli, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Kimi zaman pusu kurdular karanlık köşe başlarında, kimi zaman fitne saçtılar; tuzaklar kurdular, çok şükür yine de geri dönmedik yolumuzdan. Çizgimizden yine se sapmadık. Kan bağışladık ülkümüze, ömür bahşettik milletimize.

"GELECEĞİN GÜCÜ TÜRKİYE'DİR"

Hedefimiz, Türkiye'nin oyuncu kurucu vasfı ile dünyanın barışına katkı vermesidir. Tükenmeyen enerji ile faaliyetlerimizi yoğunlaştıracağız. Güçlü MHP güçlü Türkiye demektir. Gelen Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir.

MHP Türk siyasetinin ve Türk milletinin inci koleksiyonu, istiklal kolcusu, iftihar kutbudur. Türk'ün kaderi neyse MHP'nin kaderi de aynısıdır.

MHP köklü yapısı ile, milli gönüllerde taht kurmuştur. Başkalaşmadan direndik. Değişimi inkar etmedik, ama kontrolsüz değişim rüzgarına karşı tedbiri elden bırakmadık. Hain çevrelerin uykularını kaçırdık. Bin yıllık kardeşliğimizi zaafa düşürmek için oyun kuranlara göz açtırmadık. Halkımız ne diyorsa onu söyledik. Hakikat neyi vaat ediyorsa onunla sözleştik. Tarafımızı insanlıktan yana belirledik.

“AYM MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR”

CHP'den bir yol olmayacağı anlaşılmıştır. Bugünkü CHP demlenmekle kalmamış kriz ve kargaşaya düşmüştür. Çağlayan'a saldıran, ölü ele geçirilen DHKPC teröristin kimler tarafından savunulduğu, mektubunu mecliste okuyan CHP'li deşifre olmuştur. Daha da fenası öldürülen terörist lehine AYM mahkemesinin açıkladığı hak ihlali kararıdır. AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. AYM haini haklı görmüş, Türk polisi de hak öyle değil böyle olur mesajı ile gereğini yapmıştır.

Mahkeme başkanı utanmadan hala Anayasa mahkemesi kararlarının kesin olduğunu ve bağlayıcı olduğunu iddia etmiştir. Bay Zühtü, tahfif ettiğiniz cani polislerimizi yaraladı ve bir vatandaşımızı şehit etti; haberin oldu mu? vicdansızlar, teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. Kaos üretim merkezi olduğunu teyit edem AYM ya kapatılmalı ya da yeni baştan yapılmalıdır.

Kaynak:Master Haber