MHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper "Yurtta Sulh Cihanda Sulh yazısı ne alaka?" deyip yerine asacağı yazıyı açıkladı

MHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper "Yurtta Sulh Cihanda Sulh yazısı ne alaka?" deyip yerine asacağı yazıyı açıkladı
MHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Avukat Serkan Toper, Master Haber TV'nin canlı yayın konuğu oldu. Vaatlerini sıralayan Toper, "Yurt Sulh Cihanda Sulh yazısı ne alaka?" deyip yerine asacağı yazıyı açıkladı.

Master Haber TV yerel seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Mine Çakmakcı'nın sunumuyla YouTube'da izleyici ile buluşan Master Masa programının bugünkü konuklarından biri MHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Avukat Serkan Toper oldu. Seçilirse yapacağı ilk işi anlatan Toper, vaatlerini tek tek sıraladı.

NEDEN BEŞİKTAŞ'TAN ADAY OLDU?

"Beşiktaş'tan neden aday oldunuz?" sorusunu "Beşiktaş bizim için bilinçli bir tercihtir." diyen Avukat Serkan Toper, "Bizim Beşiktaş'a dair hayallerimiz var. Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaşlı seçmeni cezalandıran bu anlayışa dur diyeceğiz. CHP kurucu kodlarından, Mustafa Kemal'den uzaklaştı. Atatürkçü seçmen bundan fazlasıyla rahatsız. Değişimi Beşiktaşlı seçmen yapacak." ifadelerinde bulundu.

"YURTTA SULH CİHANDA SULH YAZISI NE ALAKA?"

Serkan Toper açıklamalarının devamında şunları söyledi:

Beşiktaş Belediyesi'nde Yurtta Sulh Cihanda Sulh yazısı var. Elbette ki Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz bir sözüdür ama ne alaka? Beşiktaş Belediyesi'ne "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazdıracağız. İlk bunu yapacağız.

Kaynak:Master Haber