Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak açıklama! "Benden beklenen değişimi yapacağım"

Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak açıklama! "Benden beklenen değişimi yapacağım"
CHP'de 4-5 Kasım'da yapılacak kurultay için geri sayım devam ederken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kurultayda kendisi açısından bir sorun olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım" dedi.

CHP'de 'değişim' tartışmaları gölgesinde yapılacak Kurultay öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Kılıçdaroğlu, 'değişim' tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Kılıçdaroğlu'yla görüşmesinin detaylarını aktaran Küçükkaya, Kılıçdaroğlu'na seçim sonuçları ve kurultaya ilişkin soruları yönelttiğini kaydetti. Kılıçdaroğlu, 4-5 Kasım tarihinde genel başkanın seçileceği kurultayda kendisinin açısından bir sorun olmadığını ifade etti.

İsmail Küçükkaya canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Değerli izleyenlerim ben Cuma günü ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Sohbet ediyorduk o arada işte seçimler seçim sonuçları nasıl oldu? Kurultay’da ne olur? Kurultay’da benim açımdan bir sorun yok dedi. Değişim yapacak mısınız dedim. Evet ben değişim yapacağım dedi. Kurultay’da 4-5 Kasım… Ve hemen arkasındaki tüzük kurultayına dikkat edin dedi. Ben kamuyounun benden beklediği değişimi yapacağım dedi. Kadrolarda bir değişim sözü veriyor Kılıçdaroğlu…

Ama kazanılması gereken bir seçim nasıl kaybedildi onu konuşurken ‘İsmail Bey tabii ki bir takım hatalar oldu, bu seçimin devlet imkanlarının nasıl kullanıldığı neler yapıldığı pis oyunlara ve hilelere başvurulduğu bunları konuşmamız lazım aslında’ dedi.”