İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den asgari ücret için rakam verdi: Ocak ayı için 17 bin temmuz için 20 bin 500 lira

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den asgari ücret için rakam verdi: Ocak ayı için 17 bin temmuz için 20 bin 500 lira
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuşuyor. Asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulunan Akşener, "Ocak ayı için 17 bin temmuz için 20 bin 500 lira olmalı" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. "Biz buradayız, burada olmaya devam edeceğiz" diyen Akşener, kadının gücüne vurgu yaptı. Asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulunan Akşener rakam verdi.

Akşener'in konuşmasından satırbaşları:

Enflasyon canavarı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hayat pahalılığı her geçen gün ağırlaşmaya devam ediyor. Ama her şey kötüye giderken, beceriksizliğinin sonuçlarından yüzü bile kızarmayan iktidar çözüm üreteceğine yeniden sorunlar üretiyor.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Memur, emekli ve asgari ücrete yılda iki kere zam yapılıyordu. Biz zamların yılda 2 değil 4 kez yapılmasını söyledik. İktidar sayıyı artıracağına, daha da azalttı. 2024 yılı itibarıyla maaşların 12 ayda bir zamlanacağını söyledi. Bu kararı neye göre aldınız. Alım gücü mü yükseldi? Enflasyon mu düştü?

Asgari ücret ocak ayı için 17 bin lira temmuz ayı için ise 20 bin 500 lira olmalı.

FENOMENLER SORUŞTURMASI

Türkiye haftalardır güzellik merkezlerinden para aklayanların avrolu bigudilerini konuşuyor. Yakın zamanda bana tweet atılır. Hangi fenomenlerin nasıl haksız kazanç elde ettiğini konuşuyoruz. Para aklayanlar konuşuluyor ama parası aklananlar konuşulmuyor.

04dd5.jpg

YEREL SEÇİM

Türkiye'yi hırsızların elinden kurtarmalıyız. Siyasetçilerin milletin derdinin değil, rantın peşinden koştuğu büyük bir siyasi yozlaşmayla karşı karşıyayız. Yerel seçimler yaklaşıyor. Yerel seçim yerine suni gündem konuşuluyor. Yerel sorunlardan akla ilk gelen ulaşım sorunudur. Toplu taşımayı ön planda tutan, zaman kaybına, çevre ve gürültü kirliliğine neden olmayan, değişen şartlara teknolojinin imkanlarına uyum sağlayan ulaşım hizmetlerini sunmaya talibiz.

ÖĞRENCİLERE GÜNÜN BELLİ SAATİNDE ÜCRETSİZ ULAŞIM VAADİ

Öğrenci, 65 yaş üstü, engelli, şehit yakını ve gazilere indirime gideceğiz. Öğrencilerimize günün belli saatlerinde ücretsiz ulaşım sağlayacağız.