İYİ Parti-CHP arasında Balıkesir krizi! Özgür Özel’den canlı yayında borç çıkışı: “Akşener, ‘Ben o borcu bir gün öderim’ dedi

CHP Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında İYİ Parti lideri Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı. Akşener'in CHP'ye borcu olduğunu ifade eden Özel, “Akşener, ‘Ben o borcu bir gün öderim’ dedi. Özel, İYİ Parti’den Balıkesir’de adayını geri çekmesini istedi.

Seçime sayılı günler kala partiler hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye, 31 Mart’ta sandık başına gidecek. CHP lideri Özgür Özel, katıldığı canlı yayında seçim gündemine ilişkin mesajlar verdi.

İYİ Parti'nin Balıkesir'de Turhan Çömez'in adaylığını geri çekip çekmemesi konusunda, konuşan Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrı yaptı.

ÖZEL'DEN 'BORÇ' ÇIKIŞI: AKŞENER, ‘BEN O BORCU BİR GÜN ÖDERİM’ DEDİ

İYİ Parti’nin CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın için Turan Çömez’i çekme ihtimali hakkında konuşan Özel, "Ablam' dediğim sevgili Meral Akşener bir gün şöyle bir şey demişti: 'Bunların hiçbirine borcum yok Ahmet ama sana borcum var' dedi. Benim tanıdığım Meral Hanım Balıkesir için gereğini yapar" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Master Haber