İmamoğlu'nun listesinde kimler vardı? Özgür Özel ile tartışmanın perde arkasını gazeteci Cem Küçük Master Haber TV'de anlattı

İmamoğlu'nun listesinde kimler vardı? Özgür Özel ile tartışmanın perde arkasını gazeteci Cem Küçük Master Haber TV'de anlattı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylar sebebiyle tartıştığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili Master Haber TV canlı yayınında açıklamalarda bulunan gazeteci Cem Küçük, tartışmanın perde arkasını ve İmamoğlu'nun verdiği listede ne olduğunu anlattı.


Gazeteci Cem Küçük, Master Haber TV YouTube kanalında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kavga ettiklerini ve ikilinin bu kavgasının perde arkasını anlattı. Küçük, CHP'nin güçlü olduğu yerlerde hala adayların açıklanmamasının nedeni olarak "Senin adayın mı benim adayım mı kavgasına düştüler." ifadelerinde bulundu.

İMAMOĞLU'NUN LİSTESİNDE NE VARDI?

Master Haber TV'de açıklamalarda bulunan Cem Küçük, Özel ve İmamoğlu'nun tartıştığını iddia ederek şunları söyledi:

CHP'liler şöyle bir şey söylüyor "AK Parti aday bulamadığı için İstanbul ve Ankara adayını açıklamıyor" Erdoğan İstanbul adaylarını pazar günü Ankara adaylarını ayın 15'inde açıklayacağını duyurdu. Kendi iç kavgasına düşen CHP. Dün CHP'de şöyle bir şey yaşandı; Malatya Milletvekili Veli Ağbaba elinde listeyle geldi, "Bu Ekrem İmamoğlu'nun listesi, parti meclisinden hepsinin geçmesini istiyor" dedi. Özgür Özel'e. Peki bu listede ne vardı? İstanbul'daki ilçelerde gösterilecek adaylar, İzmir'deki adaylar veya Türkiye'deki bazı adaylar.

GEL BAŞKANLIK KOLTUĞUNA SEN OTUR

Cem Küçük'ün açıklamalarının devamı şöyle:

İmamoğlu bunu dayatınca Özgür Bey kabul etmeyip "Genel başkanlık koltuğuna gel sen otur" demiş kavga etmişler ve karar almadan ayrılmışlar. Gerçek bu. CHP'nin çok güçlü olduğu yerler var. Buralarda aday açıklamadılar. Senin adayın mı benim adayım mı kavgasına düştüler.

CHP'de Özgür Özel'in liste mi Ekrem İmamoğlu'nun listesi mi olacak? Özgür Bey güya ön seçim yapacaklardı. Tamamen parti meclisinin alacağı kararla isimler belli olacak.

Daha kendi içinde anlaşamayan insanlara seçmen oy verirken düşünecektir. Anadolu'nun birçok yerinde bazı büyükşehirlerde olumsuz etkisi olabilir.