İBB Başkan adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da yüzler gülecek, İstanbul gülecek

İBB Başkan adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da yüzler gülecek, İstanbul gülecek
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlikte "1 Nisan'da yüzler gülecek, İstanbul gülecek, İstanbullular gülecek” dedi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul’da düzenlenen Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuştu.

“31 MART, İSTANBUL'UN GELECEĞİNE DE KARAR VERECEĞİMİZ BİR SEÇİM OLACAK”

İstanbul’un sorunlarına odaklanacaklarını belirten Murat Kurum, “31 Mart, İstanbul'un geleceğine de karar vereceğimiz bir seçim olacak. Bu seçimde eğer biz bu tedbirleri almazsak, İstanbul'un geleceği adına bu yatırımları yapmazsak, emin olun artık İstanbul'da yaşamak çileden de öteye geçecek. O yüzden 31 Mart seçimleri, yerelde hizmetin yapılacağı, gerçek belediyeciliğin yapılacağı ve asla algı belediyeciliğinin, sosyal medya belediyeciliğinin yapılmayacağı bir anlayışa karar verilecek bir seçim olacak” ifadelerini kullandı.

aw154455-07.jpg

“İSTANBUL’DA YÜZLER GÜLECEK”

İstanbul'a hizmet odaklı anlayışın gelmesi için vatandaşları sandığa davet eden Kurum, "Çocuklarımız, anne-babalarımız, geleceğimiz için bu düşünceyle sandığa gidelim. Türkiye Yüzyılı'nda İstanbul'un lokomotif bir şehir olup olmayacağının kararını verelim. 1 Nisan gelecek, İstanbul gerçek belediyecilikle tanışacak. 1 Nisan'da yüzler gülecek, İstanbul gülecek, İstanbullular gülecek. İstanbul'umuzun her bir kapısı, her bir hanesi, her bir vatandaşı şen olacak, mutlu olacak, huzurlu olacak" şeklinde konuştu.

aw154455-04.jpg

Kaynak:İHA