Gürsel Tekin masterhaber.com'a konuştu: Halkın otobüsüyle 8 ay Türkiye'yi dolaştım

Gürsel Tekin masterhaber.com'a konuştu: Halkın otobüsüyle 8 ay Türkiye'yi dolaştım
Esenyurt ilçesine aday yapılmamasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak istifa eden Gürsel Tekin, bağımsız aday olacağı iddialarıyla ilgili masterhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu.

CHP'de gün içerisinde Gürsel Tekin'in istifa depremi yaşandı. İstifası sonrasında Gürsel Tekin ilk kez masterhaber.com'a konuştu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDA DURAN HERKES CEZALANDIRILIYOR"

Kurultay sürecinde Kemal beyin yanında durduğunu belirten Tekin, “Çünkü yerel seçime kadar partiyi yönetmesi gerektiğini savunuyordum. Ayın Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlerden sonra kurultayla yönetimi devretmesi gerektiğini düşünüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında duran herkesin cezalandırıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen İstanbul ve İzmir’de tek bir belediye başkanı bile aday yapılmadı. Bu arkadaşlarımızın hepsi mi başarısız…”

TEKİN: İSTANBUL'U EN İYİ BİLENLERDEN BİRİYİM

Gürsel Tekin partide 8 yıldır aktif bir görevi olmadığını ama otobüsüyle Türkiye’yi İstanbul’u sokak sokak dolaştığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “CHP benim yuvam. Yıllardır arkadaşlarımla birlikte ‘Halkın otobüsü’yle dolaşıyorum. İstanbul’u en iyi bilen siyasetçilerden biri olmama rağmen bizim hiçbir fikrimize başvurmadılar. Kendilerine Kurultayda destek vermeyen herkesi yok sayıyorlar” dedi.

PARTİ İÇİNDE HİÇBİR KIYMETİMİZ YOK

Tekin, ‘Hiçbir zaman partimin müteahhiti olmadım, mücahiti oldum’ diyor. İnternete girip bakınca, göç, kira, yoksulluk üzerine sayfalarca rapor hazırladım, parti bunların hiçbirinden yararlanmadı çünkü içeride hiçbirimizin bir kıymeti yok…”

BAĞIMSIZ ADAY OLMAYACAĞIM, TEMİZ ELLER İÇİN ÇALIŞACIĞIM

İmamoğlu ve Özel’le de son 20 gündür irtibatımız koptuğuna dikkat çeken Tekin sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben hiçbir yere aday değilim, bağımsız aday olduğum iddiası doğru değil. Bundan sonrası için de temiz eller için birlikte hareket ettiğim arkadaşlarımla mücadele edeceğim” diye konuştu.

CHP'DE ESENYURT VE ÜMRANİYE RAHATSIZLIĞI

Öte yandan, dün Parti Meclis'i açıklamasından sonra İstanbul il merkezini Ümraniye örgütü ve Esenyurt örgütü bastı. Ciddi arbedeler yaşandı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un da aralarında olduğu bir grup il başkan yardımcısını tartakladı. CHP'de Esenyurt ve Ümraniye rahatsızlığı devam edecek görünüyor. Örgütler Adayları tanımıyorlar ve adaylara karşılar.

İlgili Haberler

Kaynak:Master Haber