Şükrü Genç, bağımsız aday oldu: "Sonucun doğuracağı sorumluluk bizim değil, bu yanlışı yapanların omuzundadır…”

Şükrü Genç, bağımsız aday oldu: "Sonucun doğuracağı sorumluluk bizim değil, bu yanlışı yapanların omuzundadır…”
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, aday belirleme sürecinin ardından CHP’ye yeniden değerlendirme yapması için süre tanımıştı. Özgür Özel ise Şükrü Genç'i aramış ve süre istemişti. Beklenen telefon gelmedi. Şükrü Genç, bağımsız aday oldu.

Dün adaylığını açıklayacağı beklenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Genel Başkanın telefonuyla adaylığını bir gün ertelemişti.

CHP’ye yeniden değerlendirme yapması için süre tanıyan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i CHP Genel Başkanı Özgür Özel kendisini arayarak saat 12.00'ye kadar süre istemişti.

Bağımsız aday olacağının işaretini veren Şükrü Genç partisinden gelecek olan telefonu bekliyordu. Gözler Ankara'ya çevrilmişti. Ancak beklenen telefon gelmedi.

ŞÜKRÜ GENÇ BAĞIMSIZ ADAY

CHP’nin yeniden aday göstermediği Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, seçime bağımsız aday olarak girme kararı aldığını açıkladı.

Şükrü Genç, yaptığı açıklamada, “Genel başkanımla bir görüşme daha yaptık. Sayın Genel Başkanım dedi ki; 'Başkanım biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız partide size önemli görevler verelim. Ekrem Başkan da sizi çok seviyor ama biz bunu aşamadık' dediler. Aşılamayan nedir çok merak ediyorum.”