Gelecek Partili Selim Temurci’den Murat Kurum’a destek! “İstanbul'un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum”

Gelecek Partili Selim Temurci’den Murat Kurum’a destek! “İstanbul'un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum”
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, katıldığı canlı yayında AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un İstanbul’a iyi geleceğini düşündüğünü belirterek, "Bu konuda Murat Kurum'un daha önde olduğunu söylüyorum” dedi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, katıldığı canlı yayında AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a destek olup olmayacaklarıyla ilgili soruya yanıt verdi.

"İSTANBUL'UN SORUNLARINA DAHA İYİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

tv100’de yayınlanan programda Kübra Par’ın "AK Parti'nin adayı Murat Kurum'u destekleme ihtimaliniz olur mu?" sorusuna cevap veren Temurci, "İstanbul'un siyasi kavgaların merkezi olmasını istemiyorum." diyerek "Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul'un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum'un daha önde olduğunu söylüyorum. Daha ne söyleyeyim?" ifadelerini kullandı.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise Temurci'nin sözlerine karşılık "Kılıçdaroğlu'nun yanlış yaptığının en somut delili sayın milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde, oy aldıkları CHP'yi sattılar." dedi.

Kaynak:Master Haber